×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-22
Aicina piedalīties zīmējumu fotogrāfiju, karikatūru konkursā

Šonedēļ, no 22. līdz 26. martam, norisinās ikgadējā Eiropas Digitālā nedēļa Latvijā. Aktualizējot drošību tīmeklī, Siguldas novadā tiek izsludināts zīmējumu, fotogrāfiju vai karikatūru konkurss “Mana digitālā identitāte un drošība”, kuru organizē Siguldas Valsts ģimnāzija sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.

Lai piedalītos konkursā, līdz 26. martam uz e-pasta adresi it@svg.lv ir jāiesūta radošs darbs par savu interneta identitāti, kurā vērsta uzmanība uz drošības ievērošanu vai, gluži otrādi, tipiskākajiem pārkāpumiem, kuri tiek pieļauti, ikdienā izmantojot viedierīces. Pēc tam no 29. līdz 31. martam norisināsies darbu publiskā balsošana sociālo tīklu vietnē “Facebook” Siguldas Valsts ģimnāzijas kontā, un trīs darbu autori, kuri būs saņēmuši visvairāk “like”, iegūs balvas no Siguldas novada pašvaldības.

Konkursa noteikumi:

  • iesūti savu darbu JPG bildes formātā (tas var būt gan vizuāls, grafisks vai ar fotoaparātu vai telefonu nofotografēts), kuras faila nosaukums ir šāds, piemēram: janis kalnins_siguldas valsts gimnazija.jpg;
  • iesūti to līdz 26. marta plkst. 17.00 uz e-pasta adresi it@svg.lv. E-pasta logā norādi savu vārdu, uzvārdu, klasi un skolu, kurā Tu mācies – šī informācija nebūs publiski pieejama, bet tā kalpos kā iespēja ar Tevi sazināties, ja uzvarēsi radošajā konkursā;
  • no 29. līdz 31. martam sociālo tīklu vietnē “Facebook” Siguldas Valsts ģimnāzijas kontā balso par, Tavuprāt, labākajiem darbiem;
  • 1. aprīlī plkst. 15.00 sociālo tīklu vietnē “Facebook” Siguldas Valsts ģimnāzijas kontā tiks paziņoti 3 uzvarētāji un informācija par balvas saņemšanas iespējām.

Eiropas digitālās nedēļas laikā norisināsies arī vairākas tiešsaistes diskusijas un citas aktivitātes – tiks likts uzsvars uz drošību internetā, e-pakalpojumu izmantošanu, kā arī IT profesiju kā izaicinājumu. Visas nedēļas garumā skolās notiks dažādi tiešsaistes pasākumi par tēmu drošība internetā, kā arī skolēni iepazīsies ar informācijas tehnoloģiju uzņēmumiem, to darbu ikdienā, ļaujot tuvāk iepazīt IT profesiju. Plašāka informācija par digitālās nedēļas aktivitātēm Siguldas novadā apskatāma šeit.

Plašāka informācija par Eiropas Digitālo nedēļu, kuru Latvijā no 22. līdz 26. martam organizē Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju (VARAM), kā arī dažādi publiskie tiešsaistes pasākumi pieejami tīmekļa vietnē www.eprasmes.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi