×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-29
Siguldas, Krimuldas un Mālpils novadu māmiņas aicinātas pieteikties biznesa ideju atbalstam

Sniedzot iespēju īstenot savas biznesa idejas, līdz 9. aprīlim turpinās pieteikumu pieņemšana līdzfinansējumu konkursam “Māmiņa. Siguldiete. Uzņēmēja”. Tajā Siguldas, Krimuldas un Mālpils novadu sievietes-māmiņas, kuras plāno uzsākt uzņēmējdarbību vai vada savu uzņēmumu, var pretendēt uz finansējumu līdz 2000 eiro. Siguldas novadā kopējā pieejamā atbalsta summa ir 8000 eiro.

Siguldas novada teritorijā konkursam var pieteikties Siguldas novadā deklarētās sievietes-māmiņas, kuras audzina bērnu vecumā līdz 8 gadiem un plāno uzsākt uzņēmējdarbību, vai šo sieviešu dibinātie uzņēmumi, kuri reģistrēti pirms ne vairāk kā 24 mēnešiem, vai jau reģistrētās saimnieciskās darbības veicējas, kuras plāno attīstīt jaunu produktu vai pakalpojumu.

Konkurss norisināsies divās atlases kārtās:

  • Pieteikumu pieņemšana norisinās līdz 9. aprīlim, pretendentēm iesniedzot konkursa pieteikuma veidlapu, naudas plūsmas aprēķinu un izmaksu tāmi, de minimis atbalsta uzskaites sistēmā (EDS) izveidotās un apstiprinātas veidlapas identifikācijas numuru. Jau reģistrētajiem komersantiem papildus jāiesniedz peļņas vai zaudējuma aprēķinu, kas sagatavots ne agrāk kā vienu mēnesi pirms konkursa pieteikuma iesniegšanās dienas.
  • Izvirzīto pretendentu ideju prezentācijas un uzvarētāju paziņošana.

Konkursa pieteikuma dokumentus var iesniegt:

  • Personīgi vienā eksemplārā papīra formātā Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3, Siguldā. Identisks eksemplārs jānosūta uz e-pasta adresi: ina.stupele@sigulda.lv;
  • Elektroniski parakstītu pieteikumu nosūtot uz e-pasta adresi ina.stupele@sigulda.lv.

Iesniegtos projektus vērtēs žūrijas komisija, kuras sastāvā būs pārstāvis no AS “Attīstības finanšu institūcija Altum”, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras Siguldas biznesa inkubatora, Siguldas novada Uzņēmēju konsultatīvās padomes un Krimuldas un Mālpils novada uzņēmējs.

Konkurss Siguldas novadā norisināsies jau sesto gadu un tā mērķis ir sekmēt jaunu darba vietu, produktu un pakalpojumu izveidi novadā. Konkursa īstenošanas laikā ir atbalstīta 21 biznesa ideja. Savukārt Krimuldas novadā konkurss “Māmiņa. Krimuldiete. Uzņēmēja” norisināsies otro gadu, bet Mālpils novadā – pirmo. Konkursa ietvaros Krimuldas un Mālpils novada pašvaldības atbalstīs novadā deklarēto sieviešu biznesa idejas. Konkursa nolikums pieejams šeit, savukārt šeit var apskatīt konkursam iesniegto projektu vērtēšanas kritērijus.

Plašāka informācija pieejama Uzņēmējdarbības atbalsta punktā, sazinoties ar Inu Stupeli, e-pasts: ina.stupele@sigulda.lv, tālruņa numurs 29414798.

Youtube

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi