×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-03-29
Noris neklātienes sacensību “Velotreniņi.lv Strava kauss” Siguldas posms

Pielāgojoties noteiktajiem drošības ierobežojumiem, Velotreniņi.lv jau otro gadu piedāvā alternatīvu – sacensties neklātienes sacensībās “Velotreniņi.lv Strava kauss”, kas šogad norisinās trijos posmos. Pirmais posms notiek līdz 18. aprīlim Siguldā.

Neklātienes sacensībās vērtēšana notiks pēc lietotnes Strava segmentiem, braukšana noris pēc GPX faila, kas pieejams šeit, un marķējuma dabā. Siguldas posma garums ir 20 kilometri, plānotais ātrākais laiks varētu būt 52–55 minūtes.

Velotreniņi.lv atgādina, ka trasē ir jādodas vieniem pašiem vai maksimums divatā, neklātienes sacensībās grupas braucieni nav atļauti. Lietotnē Strava var redzēt to, kurš ar ko braucis kopā, tāpēc rezultāti lielākā grupā netiks ieskaitīti, jo šī ir individuālā distance, un aizvēju izmantot nav atļauts.

Nākamā posma trases, kas būs Līgatnē un Krimuldā, tiks publicētas iepriekšējā posma pēdējās dienās. Kopvērtējumā tiek skaitīta visu trīs posmu laiku summa. Trasi atļauts braukt neierobežotu reižu skaitu, vērtēts tiek tikai labākais rezultāts.

Velotreniņi.lv uzsver, ka Gaujas Nacionālais parks, kurā atrodas trase, ir īpaši aizsargājamā dabas teritorija, tāpēc sacensību dalībnieki aicināti saudzēt un cienīt dabas un cilvēku radītās vērtības. Trase ved pa koplietošanas ceļiem un takām, tāpēc sacensību dalībniekiem ir pienākums respektēt citus parka apmeklētājus.

Saskaņā ar Dabas aizsardzības pārvaldes norādēm 1. posma norise Siguldā ir saskaņota tikai ārpus pastaigu tūrisma pīķa stundām. Tas nozīmē, ka sestdienās un svētdienās, kā arī Lieldienu brīvdienās laika posmā no plkst. 11.00 līdz 18.00 uzrādītie rezultāti netiks vērtēti. Lietotnē Strava ir redzams treniņa sākuma laiks, kā arī tas, no kuras līdz kurai treniņa minūtei dalībnieks bija segmentā. Braucot brīvdienā pa dienas vidu, piemēram, trases apskati, un satiekot tūristus, dalībnieki aicināti samazināt braukšanas ātrumu līdz 5 kilometriem stundā, sasveicināties un palaist garām kājāmgājējus. Neklātienes sacensību organizatori aicina kopīgi veidot cieņpilnas attiecības ar citiem aktīvās atpūtas baudītājiem.

Dalība neklātienes sacensībās “Velotreniņi.lv Strava kauss” ir bez maksas.

Papildu informācija par neklātienes sacensībām apskatāma šeit.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi