×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-04-01
No 6. aprīļa tiks atjaunoti vairāki autobusu maršrutu reisi

No 6. aprīļa, kad Siguldas novada skolās atsāksies klātienes mācības, VSIA “Autotransporta direkcija” atjaunos vairākus autobusu maršrutu reisus, nodrošinot skolēnu pārvadājumus līdz izglītības iestādēm un pēc tam – atpakaļ mājās.

Izmaiņas tiks veiktas šādos maršrutos:

 Nr. 3112 Sigulda–Turaida–Krimulda – autobuss no Siguldas autoostas darbdienās izbrauks plkst. 7.15 un no pieturas Krimulda – plkst. 7.35;
 Nr. 3117 Sigulda–Saltavots–Pelītes–Sigulda – autobuss no Siguldas autoostas darbdienās izbrauks plkst. 7.15 un 15.30;
 Nr. 5591 Sigulda–Mālpils – autobuss no pieturas Mālpils darbdienās izbrauks plkst. 7.15;
 Nr. 5607 Sigulda–Nurmiži – autobuss no Siguldas autoostas darbdienās izbrauks plkst. 7.00;
 Nr. 5624 Stīveri–Skola–Sigulda–Stīveri – autobuss no pieturas Stīveri darbdienās izbrauks plkst. 7.35 un 15.30.
 Nr. 6645 Sigulda–Institūts–Jūdaži – autobuss no Siguldas autoostas darbdienās izbrauks plkst. 6.55 un 15.20.

Aktuālo autobusu kustības sarakstu iespējams aplūkot tīmekļa vietnē www.atd.lv sadaļā “Kustības saraksti” vai tīmekļa vietnē www.1188.lv.

Atbilstoši epidemioloģiskajiem piesardzības pasākumiem, sabiedriskajā transportā obligāti jālieto sejas aizsargmaska. Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem mutes un deguna aizsegus sabiedriskajā transportā var nelietot bērni, kas nav sasnieguši 7 gadu vecumu, un personas ar acīmredzamiem kustību traucējumiem vai psihiskās veselības traucējumiem, kuru dēļ personai trūkst spēju vai iemaņu mutes un deguna aizsega lietošanai.

“Autotransporta direkcija” aicina iedzīvotājus izmantot sabiedriskā transporta pakalpojumus un paņemt biļeti par savu braucienu, atgādinot, ka statistiku par reisa pieprasījumu veido pasažieriem izsniegtais biļešu skaits. Par konstatētiem biļešu tirdzniecības pārkāpumiem pasažieri var ziņot mūsu kontrolieriem jebkurā diennakts laikā, sūtot īsziņu vai zvanot uz tālruņa numuru 27776621.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi