×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-04-01
Mores pamatskolā un bērnudārza grupās ieskandina Lieldienas

1. aprīlī, Zaļajā ceturtdienā, dziedot un ejot rotaļās, Mores pamatskolas skolēni un pirmsskolas grupiņu bērni kopā ar Lieldienu zaķi ieskandināja Lieldienas.

Bērni devās uz Mores kaujas parku, kur ugunskura lielajā katlā krāsoja olas ar dabas materiāliem. Pēc tam tam ripināja kā paši bērni teica pa “olu slidkalniņu”. Lieldienu zaķim bērni mācīja rotaļas un dažādus Lieldienu ticējumus, savukārt zaķis bija parūpējies par to, lai katrs bērns atrastu mazu Lieldienu pārsteigumu.

Lieldienu gaidās, bērnudārza grupas “Bitītes” bērnus apciemoja īsts garausis, un bērni varēja pārliecināties, ka Lieldienu zaķis ir īsts!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi