×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-04-12
Finansiāli atbalsta energoefektivitātes pasākumus lauku un ciemu teritorijās

Lauku un ciemu teritorijās, kurās nav pieslēgta centralizētā siltumapgādes sistēma un nav tehniskas iespējas pieslēgties pie centralizētās siltumapgādes sistēmas, pašvaldība piešķir līdzfinansējumu energoefektivitātes pasākumu veikšanai. Saskaņā ar saistošajiem noteikumiem Nr. 34 “Par līdzfinansējuma piešķiršanas kārtību energoefektivitātes pasākumu veikšanai daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās Siguldas novada lauku un ciemu teritorijās” pašvaldības līdzfinansējums tiek piešķirts dzīvokļu īpašnieku aktivitātēm, kas vērstas uz turpmāku energoresursu patēriņu samazinājuma nodrošinājumu. Iesniegumu līdzfinansējuma piešķiršanai var iesniegt līdz 1. oktobrim.

Līdzfinansējums tiek piešķirts:

  • energoaudita un/vai tehniskās apsekošanas veikšanai. Pašvaldības līdzfinansējuma apjoms ir 100% no tam paredzētajām izmaksām, bet ne vairāk kā 2000 eiro kopā;
  • būvniecības ieceres dokumentācijas izstrādei. Pašvaldības līdzfinansējuma apjoms ir 100% no tai paredzētajām izmaksām, bet ne vairāk kā 5000 eiro vienai dzīvojamai mājai.

Lai pieteiktos līdzfinansējuma saņemšanai nākamajā gadā, pretendents vai tā pilnvarotā persona līdz kārtējā gada 1. oktobrim iesniedz pašvaldībai adresētu iesniegumu. Iesniegumu pašvaldībai ar norādi “Līdzfinansējums daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas energoefektivitātes pasākumiem” var iesniegt, nosūtot uz pasta adresi Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrs, Raiņa iela 3, Sigulda, Siguldas novads, LV-2150, vai nosūtot uz e-pasta adresi pasts@sigulda.lv normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā parakstītu ar drošu elektronisko parakstu.

Plašāka informācija par līdzfinansējumu energoefektivitātes pasākumu veikšanai lauku un ciemu teritorijās, kā arī iesnieguma veidlapas pieejamas, rakstot uz e-pasta adresi ipasumi@sigulda.lv.

Informācija par citiem pašvaldības piešķirtajiem līdzfinansējumu veidiem infrastruktūras objektu būvniecībai un remontdarbiem Siguldas novada teritorijā apskatāma šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi