×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-04-15
Uzsākta ielu un ceļu tīrīšana no smiltīm; autobraucējus aicina ilgstoši nenovietot mašīnas ielu malās

Uzsākta ielu un ceļu braucamās daļas slaucīšana no smiltīm, kas sakrājušās, ziemas sezonā veicot ceļu uzturēšanas darbus. Ielu un ceļu slaucīšana atbilstošos laikapstākļos norisināsies visu tuvāko mēnesi; darbus līguma kārtībā veic SIA “DGR serviss”. Iedzīvotāji aicināti ilgstoši nelikt mašīnas ielu malās, lai neapgrūtinātu tīrīšanas darbus.

Atbalstot videi draudzīgu saimniekošanu, šoziem asfaltēto ielu un ceļu, kā arī gājēju celiņu uzturēšanas darbos vairāk tika izmantots smilts maisījums, ierobežojot sāls maisījumu. Patlaban, rūpējoties par tīrām un sakoptām pilsētas ielām, lai autobraucējiem un citiem satiksmes dalībniekiem būtu komfortabla pārvietošanās, ielu un ceļu brauktuves no smiltīm tiek attīrītas. Pēc tīrīšanas darbiem tiks uzsākta ielu horizontālā marķējuma uzklāšana vietās, kurās tas būs nepieciešams.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi