×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-04-20
Mākslu skolas “Baltais flīģelis” audzēkņiem augsti sasniegumi konkursos

Arī attālināto mācību laikā Mākslu skolas “Baltais flīģelis” audzēkņi turpina uzrādīt augstus rezultātus dažādos konkursos, parādot gan savas prasmes un talantu, gan augstās gatavošanās spējas ne tikai Latvijas, bet arī starptautiskā konkurencē.

Mūzikas nodaļas 1. kora klases audzēknis Miķelis Klišāns (skolotāja Solveiga Vītoliņa) ieguva 2. vietu Latvijas jauno vokālistu akadēmiskās un mūsdienu estrādes dziedāšanas konkursā “Uzstaro 2021”. Miķelis izpildīja R. Kalsona “Zaķēna dziesmu” ar L. Vāczemnieka vārdiem, piedaloties akadēmiskajā dziedāšanā. Biedrības “Talsu Tonis” organizētais konkurss notika attālināti aprīļa sākumā, tajā piedalījās dziedātāji no 55 dažādām Latvijas un Lietuvas vietām. Par konkursa lielo popularitāti ikviens var pārliecināties, skatot vairāk nekā 200 ierakstus vietnē YouTube.

Aprīlī Eiropas Mūzikas izglītības un atskaņotājmākslas asociācijas rīkotajā 12. Starptautiskajā tiešsaistes mūzikas konkursā Serbijā 2. klases audzēknis Aleksandrs Poļisadovs ieguva 2. vietu stīgu instrumentu spēles grupā (skolotāja Māra Šmite, koncertmeistare Sanita Klešniece). Starptautiskajā konkursā piedalījās mūziķi no Lietuvas, Latvijas, Polijas, Krievijas, Baltkrievijas, Turcijas, Ukrainas, Bulgārijas, Apvienotajiem Arābu Emirātiem un citām valstīm.

Tāpat noslēdzies Siguldas novada izglītības iestāžu skolēnu skatuves runas konkurss, kurā šogad, pamatojoties uz epidemioloģisko situāciju, izglītības iestādes skolēnu priekšnesumus iesūtīja kā audiovizuālu materiālu – video formātā. Skatuves runas konkursā dalību bija pieteikuši 39 skolu konkursu laureāti. Visaugstāko punktu skaitu – 25 punktus – un 1. pakāpes vērtējumu ieguva Mākslu skolas “Baltais Flīģelis” Teātra studijas audzēkņi – 5. klases skolniece Māra Bērze; 4. klases skolnieks Krišjānis Tīrelis un 9. klases skolniece Estere Feldmane (skolotāja Ārija Liepiņa-Stūrniece). Diplomi un 1. pakāpes ieguvējiem arī pārsteiguma veltes tiks pasniegtas mācību gada noslēgumā.

Sveicam audzēkņus un viņu pedagogus ar panākumiem! Vēlam veiksmi arī turpmāk!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi