×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-04-21
24. aprīlī norisināsies Lielā talka; aicina sakopt apkārtni

24. aprīlī, ievērojot noteiktos drošības pasākumus un sociālo distancēšanos, iedzīvotāji aicināti iesaistīties Lielās talkas aktivitātēs un sakopt, labiekārtot savu tuvējo apkārtni solo, duo vai ģimenes talkās. Apvienojot lietderīgo ar patīkamo, Siguldas Sporta centrs, Fischer Slēpošanas centrs un Siguldas Pilsētas trase Lielās talkas dienā aicina novada iedzīvotājus piedalīties plogingā (lēnā treniņa skriešanā apvienojumā ar atkritumu savākšanu) un kopīgiem spēkiem sakopt daļu meža takas, pa kurām ikdienā ejam, skrienam vai nūjojam.

Interesentiem, kuri vēlas piedalīties plogingā, ir iespējas pieteikties divām skriešanas treniņgrupām, kas dosies divos dažādos maršrutos. Lai ievērotu sociālo distancēšanos, vietu skaits grupās ir ierobežots. Pieteikties dalībai iespējams, zvanot uz tālruņa numuru 25448860. Katra maršruta satikšanās vietā tiks izdalīti bezmaksas atkritumu maisi, kuri pēc tam tiks arī savākti un nodoti šķirošanai. Plašāka informācija apskatāma šeit.

Lielās talkas organizatori atgādina, ka labiekārtošanas talkas var pieteikt ikviens talkotājs, neatkarīgi, vai talkošanas notiek privātajā vai publiskajā sektorā. Tās var būt talkas, kuras notiek uz privātas zemes un kurām nav vajadzīgs saskaņojums ar pašvaldību, un kurās atkritumus, ja tādi ir radušies, aizved paši talkotāji.

Savukārt uzkopšanas talkas ir tās, kuras notiek publiskās teritorijās un kurām ir nepieciešams pašvaldības saskaņojums, lai saņemtu bezmaksas maisus, un kurās tiek nodrošināta savākto atkritumu izvešana. Talciniekus aicinām savlaicīgi pieteikt talkošanas vietu un saņemt bezmaksas atkritumu maisus pie Siguldas novada pašvaldības Zaļumsaimniecības speciālistiem, zvanot uz tālruņa numuru 67800952 vai rakstot uz e-pasta adresi dita.laure@sigulda.lv. Informējam, ka Lielās talkas laikā šo maisu savākšanu reģistrētajās talkas vietās nodrošinās organizētāji.

Līdz ar labiekārtošanas vai uzkopšanas talkas vietas atzīmēšanu kartē, iedzīvotājs saņems pieeju savam talkas profilam, kas ļaus dalīties ar informāciju par konkrēto talkošanas vietu sociālo tīklu vietnēs. Tas arī koordinatoriem ļaus labāk komunicēt talkošanas vietās, kā arī apzināt potenciālo talkotāju skaitu tajās.

Šogad Lielās talkas vadmotīvs ir “Par zaļu Latviju – katrs atsevišķi, bet visi kopā”, jo ikviens no mums var piedalīties un palīdzēt Latvijai kļūt par zaļāko un tīrāko valsti pasaulē. Papildu informācija pieejama tīmekļa vietnē www.talkas.lv

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi