×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-04-21
Izsludināta LEADER projektu iesniegumu konkursa astotā kārta

Biedrība “Lauku Attīstības Partnerība” izsludina projektu iesniegšanas astoto kārtu Lauku attīstības Programmas 2014.–2020. gadam 19.2. pasākuma “Darbību īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju” ietvaros apstiprinātās stratēģijas ieviešanai. Projektu iesniegumu pieņemšana norisināsies no 19. maija līdz 19. jūnijam. Kopējais šīs kārtas atbalsta apmērs ir 238 130,33 eiro.

1. rīcība – nelauksaimnieciskās uzņēmējdarbības uzsākšana un attīstība, tai skaitā vides radīšana, labiekārtošana. Atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem tas ir paredzēts jaunu produktu un pakalpojumu radīšanai, esošo produktu un pakalpojumu attīstīšanai to realizēšanai tirgū un kvalitatīvu darbu apstākļu radīšanai. Rīcības finansējums ir 133 130,33 eiro. Viena projekta maksimālais atbalsta apmērs ir 30 tūkstoši eiro uzņēmējdarbības infrastruktūras projektiem, ja ieguldījumi būvniecībā ir vismaz 70% no projekta attiecināmo izmaksu summas, un uzņēmējdarbības projektiem, 20 tūkstoši eiro darbinieku produktivitātes kāpināšanas projektiem. Atbalsta intensitāte – 50% individuālam projektam, 80% kopprojektam.

2. rīcība – lauksaimniecības produktu pārstrādes attīstība, tai skaitā vides radīšana, labiekārtošana. Atbilstoši Ministru kabineta noteikumiem tas ir paredzēts lauksaimniecības produktu pārstrādei, to realizēšanai tirgū un kvalitatīvu darba apstākļu radīšanai, kā arī tādas vides radīšanai vai labiekārtošanai, kurā tiek realizēta vietējā produkcija, un jaunu realizācijas veidu ieviešanai. Rīcības finansējums ir 105 tūkstoši eiro. Viena projekta maksimālais atbalsta apmērs ir 50 tūkstoši eiro uzņēmējdarbības projektiem, bet 20 tūkstoši eiro – darbinieku produktivitātes kāpināšanas projektiem. Atbalsta intensitāte – 70% individuālam projektam, 80% kopprojektam.

Projekti īstenojami “Lauku Attīstības Partnerības” darbības teritorijā – Siguldas novadā, Inčukalna novadā, Mālpils novadā, Krimuldas novada Krimuldas pagastā un Sējas novadā.

Projektu iesniegumi jāiesniedz Lauku atbalsta dienesta elektroniskās pieteikšanās sistēmā.

Papildu informācija par projektu iesniegšanu un to vērtēšanas kritērijiem pieejama “Lauku Attīstības Partnerības” tīmekļa vietnē www.lapo.lv vai Lauku atbalsta dienesta tīmekļa vietnē www.lad.gov.lv. Siguldas novada pašvaldībā papildinformāciju iespējams saņemt arī pie pašvaldības Teritorijas attīstības pārvaldes galvenās lauku attīstības speciālistes Inetas Eriksones, rakstot uz e-pasta adresi ineta.eriksone@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 26341991.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi