×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-04-22
Fischer Slēpošanas centrā notiks skrituļslidošanas apmācības

Fischer Slēpošanas centrs sadarbībā ar sporta klubu “APEX” aicina bērnus, jauniešus un pieaugušos uz skrituļslidošanas apmācībām pieredzējušu treneru vadībā. Sākot no 15. maija, turpmākās 4 sestdienas notiks apmācības, kuras vadīs treneres Marta Garā un Kristīne Cera.

Treneres dos vērtīgus padomus un norādījumus, kā veiksmīgāk un ātrāk justies droši uz slidām un apgūt skrituļslidošanas prasmes, kas tiks attīstītas un nostiprinātas ar dažādiem vingrinājumiem. Pēc 4 nodarbībām dalībnieki sajutīsies droši uz skrituļslidām, spēs noturēt līdzsvaru un vadīt slidas, lai turpinātu uzlabot prasmes individuālos ikdienas treniņos vai apmācību grupā. Apgūtās prasmes skrituļslidošanā ļaus justies stabilāk arī ziemā uz ledus slidām un kalnu slēpēm.

Pieteikties uz nodarbībām var gan tie, kuriem nav skrituļslidošanas prasmes, gan tie, kuriem tās ir nelielas. Nodarbībās var piedalīties ar iepriekšēju pieteikšanos, iegādājoties abonementu uz 4 nodarbībām. Abonementa maksa – 32 eiro.

Skrituļslidošanas inventāru (skrituļslidas, aizsargķiveri, ceļgalu, elkoņu, plaukstu aizsargus) būs iespēja iznomāt ar 50% atlaidi. Inventāra nomas maksa apskatāma šeit.

Pieteikšanās skrituļslidošanas nodarbībām norisinās līdz 5. maijam, rakstot ziņu uz tālruņa numuru 29229022 vai uz e-pasta adresi kristine.poska@gmail.com.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi