×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-04-23
Siguldas pilsētas vidusskolas skolnieks piedalīsies “Gudrs, vēl gudrāks!” pusfinālā

30. aprīlī plkst. 18.50 kanālā LTV1 būs skatāms televīzijas spēles “Gudrs, vēl gudrāks!” pirmais 4. klašu skolēnu pusfināls, kurā piedalīsies arī Siguldas pilsētas vidusskolas skolnieks Kārlis Ģirnis.

Šogad Latvijas Televīzijas raidījuma “Gudrs, vēl gudrāks” sezonu pirmo reizi noslēgs 4. klašu skolēni. Līdz šim raidījumā tika aicināti piedalīties pamatskolas un vidusskolas posma skolēni, taču šogad pirmo reizi šāda iespēja tiek piedāvāta arī sākumskolas vecākās klases pārstāvjiem.

Spēles noteikumi ir tādi kā pārējām klasēm – katrā grupā ir 3 pusfināli, kuros katrā piedalās 12 dalībnieki. 2 labākie iegūst tiesības piedalīties finālā, kurā visi dalībnieki sāk visu no nulles. Katrā spēlē ir 4 kārtas.

“Gudrs, vēl gudrāks” televīzijas sezonas laikā LTV ēterā vērojams katru piektdienas vakaru. Spēli vada Toms Grēviņš un Kaspars Ozoliņš. Kompetenti eksperti katrā spēlē sagatavo atbilstošus jautājumus konkrētai vecuma grupai. Jautājumi ietver gan mācību vielu, gan sabiedriski aktuālas tēmas mūzikā, mākslā, vēsturē, politikā un citās jomās. Savus jautājumus spēles dalībniekiem uzdod arī sabiedrībā zināmi cilvēki – kultūras jomas pārstāvji, zinātnieki, sportisti, politiķi, mūziķi un citi.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi