×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-04-25
No 27. aprīļa Siguldas novada skolās mācības turpināsies attālināti

Siguldas novada pašvaldības vadība un izglītības iestāžu direktori, konsultējoties ar SPKC vadību un atbildīgi izvērtējot esošo kumulatīvo rādītāju, kā arī pēdējo dienu straujo saslimstības pieaugumu, nolēmuši ar otrdienu, 27. aprīli, mācības skolās turpināt attālināti visu izglītības procesā iesaistīto drošībai. Aicinām izvērtēt nepieciešamību uz bērnudārziem vest tos bērnus, kurus vismaz tuvākās nedēļas drošībai varētu atstāt mājās. Bērnudārzos darbosies dežūrgrupas tiem bērniem, kuru vecāki nevar nodrošināt bērnu pieskatīšanu mājās.

Detalizētāku informāciju par katras skolas mācību procesa organizēšanu vecāki saņems skolvadības sistēmā e-klase.lv pirmdien.

Jau ziņots: Ministru kabinets ir noteicis, ka SPKC trešdienās apkopo datus un publicē to pašvaldību sarakstu, kas atbilst “drošas skolas” kritērijiem un kuru 14 dienu kumulatīvais rādītājs uz 100 tūkstošiem iedzīvotāju ir 250 mācību turpināšanai klātienē. Šajos rādītājos vēl iepriekšējā nedēļā mēs iekļāvāmies, bet šobrīd saslimstības 14 dienu kumulatīvais rādītājs ir 472. Tādējādi visu drošībai nolemts pieņemt strauju, bet atbildīgu lēmumu un vēl pirmdien, 26. aprīlī, dot iespēju skolēniem piedalīties stundās un paņemt grāmatas un citas lietas uz māju, kā arī vecākiem pārorganizēt ģimenes plānus, lai no otrdienas, 27. aprīļa, turpinātu attālinātās mācības.

Drīzumā Siguldas novada pašvaldības informatīvajos kanālos tiks publicēta informācija par to, kad būs iespēja pieteikties pārtikas pakām skolēniem, kuri turpina mācības attālināti. Tāpat arī aktuālā informācija par mācību atsākšanu klātienē Siguldas novada skolās tiks publicēta pēc SPKC datu saņemšanas turpmākajās nedēļās. Aicinām aktualitātēm par izglītības jomas darbību sekot līdzi Siguldas novada pašvaldības komunikāciju kanālos: tīmekļa vietnē www.sigulda.lv, sociālo tīklu vietnēs “Facebook” un “Twitter”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi