×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-04-27
Pašvaldība izsludina projektu konkursu bērnu un jauniešu vasaras nometnēm

Lai veicinātu bērnu un jauniešu saturīgu brīvā laika pavadīšanu un popularizētu veselīgu dzīvesveidu, Siguldas novada pašvaldība izsludina atklātu konkursu bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektiem. Konkursā līdz 14. maijam aicinātas pieteikties nevalstiskās organizācijas, individuālie komersanti un saimnieciskās darbības veicēji ar iespēju pretendēt līdz 1000 eiro finansiālam atbalstam, papildus plānojot vismaz 25% savu līdzfinansējumu no projekta kopējās summas. Projekta mērķauditorija ir Siguldas novadā deklarētie bērni un jaunieši vecumā no 4 līdz 18 gadiem. Šogad prioritāri tiks atbalstītas ārtelpās plānotas fizisko aktivitāšu un sporta nodarbību nometnes. Svarīgi atzīmēt, ka nometnes būs iespējams īstenot, ja epidemioloģiskā situācija to ļaus.

Pieteikumu vasaras nometņu projektu konkursam līdz 14. maijam jāiesniedz Siguldas novada pašvaldībai Pakalpojumu centrā Raiņa ielā 3, Siguldā, vai nosūtot pa pastu Siguldas novada pašvaldībai Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, vai arī pieteikumu elektroniskā formātā parakstītu ar e-parakstu jānosūta e-pastā: pasts@sigulda.lv. Ar vasaras nometņu projektu konkursa nosacījumiem var iepazīties konkursa nolikumā.

Projektus vērtēs komisija atbilstoši nolikumā ietvertajiem kritērijiem. Vērtējums tiks apstiprināts ar Izglītības un kultūras komitejas atzinumu, pēc kura ar katru projekta iesniedzēju tiks noslēgts līgums par projekta īstenošanu. Svarīgi atzīmēt, ka Pašvaldības projektu vērtēšanas komisija līgumus par nometņu organizēšanu noslēgs tad, ja nometņu organizēšanu pieļaus epidemioloģiskā situācija un saistībā ar to izdotie normatīvie akti.

Bērnu un jauniešu vasaras nometņu projektu konkursu Siguldas novada pašvaldība organizē jau desmito gadu. Jau ziņots, ka konkursa nolikums paredz to izsludināt vienu reizi gadā – līdz 1. februārim. Taču, ņemot vērā gada sākumā mainīgo un nestabilo epidemioloģisko situāciju, Pašvaldības projektu vērtēšanas komisija saskaņā ar Latvijas Republikas normatīvu prasībām bērnu un jauniešu nometņu konkursa īstenošanu uz nenoteiktu laiku pārtrauca.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi