×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-04-28
Aicina nūjot Krimuldas muižas dabas takās un gravās

Krimuldas muiža un rehabilitācijas centrs “Krimulda” aicina izkustēties un būt aktīviem arī noteikto ierobežojumu laikā, piedaloties nūjošanas nodarbībās. Nodarbību laikā sertificēta fizioterapeite Gunita Lūkina parādīs, kā pareizi nūjot, kā arī dažādus paņēmienus, kas ļaus ne tikai baudīt svaigu gaisu, bet arī parūpēties par sava ķermeņa veselību.

Nūjošana ir veids, kā mazināt stresu organismā, uzlabo veselību, veicina veselīgu sirds un asinsvadu sistēmas darbību. Nūjošana īpaši piemērota sēdoša darba darītājiem, jo plašie roku vēzieni izkustina saspringušos plecus un sprandu.

Interesentiem būs iespēja izvēlēties nodarbību ilgumu – 1 vai 2 stundas. Minimālais grupas lielums ir 4 līdz 5 cilvēki, nodarbībā var piedalīties bērni no 10 gadu vecuma.

Nodarbības notiks:

  • 3. maijā:
    • plkst. 10.00 –12.00 (2 stundas);
    • plkst. 12.15–13.15 (1 stunda);
  • 19. maijā plkst. 18.00–19.00 (1 stunda);
  • 22. maijā plkst. 10.00–12.00 (2 stundas).

Iepriekšēja pieteikšanās uz nodarbībām ir obligāta. Pieteikšanās notiek, rakstot uz e-pasta adresi info@krimuldasmuiza.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 29264682. Dalībniekam jāizvērtē savs veselības stāvoklis un nodarbību laikā jāievēro visas epidemioloģiskās prasības.

Maksa par nodarbību – 1 stunda – 6 eiro, 2 stundas – 10 eiro. Inventārs jānodrošina pašiem, ja inventāra nav, interesenti aicināti sazināties ar Krimuldas muižas darbiniekiem.

Nūjošana ir intensificēta staigāšana, izmantojot speciālas nūjas, lai radītu pilnvērtīgu ķermeņa treniņu. Nūjošanas tehnikas pamatā ir pareiza biomehāniska staigāšana kombinējot roku un ķermeņa augšdaļas kustības – līdzīgi kā pie klasiskās distanču slēpošanas tehnikas. Tās ir dabiskas, ritmiskas un elegantas kustības, kas nodarbina 90% muskulatūras, simetriski un pilnīgi trenē visu ķermeni.

Informāciju sagatavoja:
Krimuldas muižas sabiedrisko attiecību speciāliste
Vera Grāvīte

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi