×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-05
No 1. jūlija jauni AS “Gaso” tarifi

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija 30. aprīļa sēdē apstiprinājusi AS “Gaso” jaunus dabasgāzes sadales sistēmas pakalpojumu tarifus, kas stāsies spēkā šā gada 1. jūlijā. Lietotājiem, kuri turpinās izmantot savu sistēmu efektīvi, ikmēneša izmaksas samazināsies, bet tiem, kas gāzi patērē nedaudz – izmaksas pieaugs.

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija informē, ka visām atļautās slodzes lietotāju grupām tarifa fiksētā daļa (maksa par pieslēgumu) salīdzinājumā ar šobrīd esošajiem sadales tarifiem pieaugs par 0,80 līdz 4,77 eiro mēnesī. Kopā ir astoņas patēriņa grupas un septiņas atļautās slodzes grupas.

Mājsaimniecībām, kas izmanto gāzi ēdiena gatavošanai, fiksētā maksa būs par 0,93 eiro (bez PVN) mēnesī augstāka nekā līdz šim. Savukārt tarifa mainīgā daļa (maksa par patēriņu) būs zemāka visām grupām, izņemot grupu ar zemāko vidējo patēriņu – mājsaimniecībām, kas izmanto gāzi ēdiena gatavošanai.

Vidēji mājsaimniecībai, kas patērē dabasgāzi ēdiena gatavošanai 4 m3 gāzes, ikmēneša rēķins pieaugs par 1,24 eiro (bez PVN). Mājsaimniecības, kas gāzi izmanto apkurei un patērē relatīvi vairāk – sākot no 210 m3 (100-120m2 platība) mēnesī, izmaksas nemainīsies vai nedaudz samazināsies.

Lai arī mājsaimniecībām, kas izmanto gāzi ēdiena gatavošanai, gāzes rēķins nedaudz pieaug, lielāko daļu no mājsaimniecību budžeta veido maksa par siltumenerģiju (3,7%) un elektroenerģiju (3,1%), bet vismazāko daļu par dabasgāzi – 0,8%.

Papildu informācija apskatāma Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas tīmekļa vietnē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi