×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-05
Informācija par skolēnu pieteikšanās kārtību darbam vasaras brīvlaikā

Siguldas novada pašvaldība, sadarbojoties ar novada uzņēmējiem, arī šogad īstenos skolēnu nodarbinātības projektu. Šajā gadā tāpat kā pērn vasaras nodarbinātības projektu plānots īstenot jūlijā un augustā, ja to pieļaus epidemioloģiskie apstākļi. Jauniešiem vecumā no 15 līdz 19 gadiem būs iespēja strādāt divas nedēļas to uzņēmēju nodrošinātajās darbavietās, kuri apņēmušies ievērot valstī noteiktos piesardzības un slimību profilakses pasākumus un Veselības ministrijas ieteikumus. Aicinām skolēnus līdz 28. maijam pieteikties darbam vasaras brīvlaikā pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, aizpildot e-pakalpojumu “Reģistrācijas pieteikumi skolēnu nodarbinātībai 2021. gada vasarā” (lai aizpildītu pieteikumu, nepieciešams autentificēties ar internetbankas datiem).

Pieteikumu varēs aizpildīt gan pats skolēns, gan nepilngadīga skolēna likumīgais pārstāvis. Ja pieteikumu aizpildīs skolēns vecumā līdz 18 gadiem, saņemot norīkojumu, būs jāiesniedz aizpildīta pieteikuma anketa ar vecāka saskaņojumu.

Pieejamo darbavietu apkopojums pieejams šeit.

Iesniedzot pieteikuma anketu pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, skolēnam tiks piešķirts unikāls identifikācijas kods, pēc kā skolēns vai viņa likumīgais pārstāvis varēs identificēt pieteikumu e.sigulda.lv publiskotajā pretendentu sarakstā. Identifikācijas kods tiks nosūtīts uz pieteicēja norādīto e-pastu. Skolēnu saraksts tiks publicēts līdz 2. jūnijam pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, un tajā skolēnus, kuri atbilst noteiktajiem kritērijiem un tiks nodrošināti ar darbavietu, varēs atpazīt pēc izsniegtajiem identifikācijas kodiem.

Plānots, ka norīkojumi, kuros būs norādītas konkrētās skolēnu darbavietas, tiks izsniegti no 14. līdz 30. jūnijam laikā no plkst. 14.00 līdz 18.00 Siguldas novada Jaunrades centra jauniešu iniciatīvu centrā “Mērķis” Raiņa ielā 3, Siguldā.

Pirms darba līguma parakstīšanas skolēnam jāiesniedz darba devējam ģimenes ārsta izziņa par veselības stāvokli, kā arī norīkojums nodarbinātības veikšanai.

Nodarbinātības pasākumus vasaras brīvlaikā finansēs Siguldas novada pašvaldība, uzņēmējiem būs jāsedz darba devēja sociālais nodoklis. Siguldas novada pašvaldība segs izmaksas no valstī noteiktās minimālās darba algas par faktiski nostrādāto laiku – saskaņā ar Ministru Kabineta noteikumos Nr. 656 “Noteikumi par minimālo mēneša darba algas apmēru normālā darba laika ietvaros un minimālās stundas tarifa likmes aprēķināšanu” noteikto stundas tarifa likmi. Skolēni uzņēmēju nodrošinātajās darbavietās strādās 2 nedēļas 4 stundas dienā (nepilnu darba dienu).

Plašāka informācija pieejama Izglītības pārvaldē, rakstot uz e-pasta adresi sandra.kirule@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi