×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-08
Pēc telpu pārbūves 10. maijā durvis vērs jauna Allažu pamatskolas pirmsskolas grupa

Nākamās nedēļas sākumā Allažos, ēkā Birzes ielā 4, durvis vērs atjaunota, estētiska, mazākajiem novadniekiem pielāgota telpa. Tajā līdztekus jau četrām blakus esošajām pirmsskolas izglītības grupām bērnudārza gaitas varēs uzsākt kopumā 20 bērni vecumā no pusotra līdz trim gadiem. Sākotnēji grupiņu apmeklēs 10 bērni, laika gaitā pievienojoties vēl citiem. Līdz ar jaunās grupiņas atvēršanu Allažu pamatskolā darbosies kopā piecas pirmsskolas grupas, divās no tām nodrošināta iespēja izglītoties un socializēties mazākajiem bērniem vecumā līdz trim gadiem.

Remontdarbu laikā papildus izbūvētajai grupiņas telpai pielāgotas telpas arī psihologam, logopēdam, metodiķim. Atjaunots gaitenis, kas savieno jaunizbūvēto grupiņu ar šiem trim kabinetiem. Ar pirmsskolas grupas remontdarbiem noslēdzies iepriekšējos gados iesāktais iekštelpu remonts, mainot telpu izkārtojumu un izremontējot arī telpas, kurās tiek sniegti pašvaldības pakalpojami, telpu senioriem, telpu jauniešiem, kā arī uzlabota bibliotēkas pieejamība.

Allažu pirmsskolas izglītības telpu pārbūves darbu kopējās izmaksas ir 192 343,83 eiro ar PVN.

Sakārtojot ēku Birzes ielā 4, tuvākajos gados plānots veikt ēkas siltināšanas darbus, tostarp jumta un fasādes atjaunošanu. Attīstot un sakārtojot apkārtni, otrpus ēkai plānots izveidot jaunu un plašu bērnu rotaļu laukumu, kas būs piemērots dažādu vecumu bērniem. Papildus paredzēts labiekārtot teritoriju, Allažu pagasta centrā izveidojot vietu, kur iedzīvotājiem satikties un svinēt tradicionālos pasākumus.

Jau ziņots, ka šī gada sākumā divas jaunas pilna laika grupiņas atvērtas arī Siguldas pilsētas bērnudārzā “Tornīši”, nodrošinot iespēju kopumā 38 novada bērniem uzsākt bērnudārza gaitas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi