×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-10
Mākslu skola “Baltais flīģelis” vienotā video sūta sveicienus Māmiņdienā

Siguldas jauniešu kamerorķestris diriģenta Pētera Plūmes vadībā un Mākslas nodaļas jaunie mākslinieki Ivetas Bamberes un Ivetas Šveisbergas vadībā ir kopradījuši video sveicienu, ar kuru sūta vissirsnīgākos sveicienus visām māmiņām, kas ļauj Mākslu skolas “Baltais flīģelis” audzēkņu radošuma pasaulei būt, atbalsta ikvienā solī un ir kopā gan svētkos, gan ikdienā.

Sūtot kopīgo sveicienu, Mākslu skola “Baltais flīģelis” uzsver: “Ja plaši atveram acis, tad mēs varam redzēt vispārsteidzošākos un skaistākos radījumus mums apkārt. Tomēr mūsu pašu fantāzija un iztēles radījumi, kas atklājas šajos mākslas un mūzikas darbos, saviļņo un priecē vēl vairāk. Esam vienoti, gaidām muzikālas satikšanās brīdi uz SKATUVES, kas ir mūziķu īstās mājas, un nebeidzam sapņot...”

Youtube

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi