×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 19. marts
Šodien sveicam: Jāzeps, Juzefa
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-17
Seniori piektdien no plkst. 9.00 līdz 10.00 Siguldas Sporta centrā varēs vakcinēties bez iepriekšējas pieteikšanās

Siguldas Sporta centrā izveidotajā vakcinācijas centrā piektdien, 21. maijā, notiks vakcinācija pret Covid-19. Seniori laika posmā no plkst. 9.00 līdz 10.00 varēs vakcinēties bez iepriekšējas pieteikšanās. Pārējie iedzīvotāji aicināti sekot līdzi informācijai par pieejamajiem vakcinācijas laikiem tīmekļa vietnē www.manavakcina.lv, kur tā tiek regulāri atjaunota atbilstoši vakcīnu piegādēm.

Vakcinācijai piektdien tiks izmantota Pfizer/BioNTech vakcīna Comirnaty. Vakcināciju šajā centrā veic AS “Veselības centru apvienība” medicīnas personāls pēc uzaicinājuma principa no tīmekļa vietnē www.manavakcina.lv reģistrētiem iedzīvotājiem. Lai nodrošinātu drošu un ērtu vakcināciju, Siguldas Sporta centra telpas ir iekārtotas atbilstoši epidemioloģiskajām prasībām.

Svarīgi atcerēties, ka vakcinācija joprojām notiek arī pie ģimenes ārstiem un kolektīvu pieteikumi atbilstoši prioritātēm Siguldas slimnīcā. Aicinām izmantot tīmekļa vietni www.manavakcina.lv vakcinēšanas vietas norādīšanai vai maiņai, un sazināties ar vakcinētāju, ar kuru iepriekš ir bijusi komunikācija par vakcīnas saņemšanu konkrētā vietā un laikā, bet dažādu apstākļu dēļ to nepieciešams mainīt.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Vilnis Bambe
- 2021-05-17 17:13

vai Siguldas vakcinācijas centrā ir pieejama J&J vakcīna?Citas mani neinteresē.

Atbilde: Vilnis Bambe
Administrācija
- 2021-05-17 17:27

Visos liela mēroga centros, tostarp Siguldas Sporta centrā izvietotajā vakcinācijas centrā vakcinācija šonedēļ notiks ar Pfizer/BioNTech vakcīnu Comirnaty, izņemot Rīgas Centrāltirgu, kurā 21. un 22. maijā vakcinācija notiks ar Janssen vakcīnu.

Pasākumi