×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-24
Fiziskās sagatavotības nodarbības notiks arī pie Siguldas Sporta centra

Līdz ar lielo vecāku interesi un bērnu vēlmi sportot brīvā dabā, sākot no 31. maija, tiks organizētas papildu vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbības bērniem arī stadionā pie Siguldas Sporta centra.

Vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbības bērniem vecumā no 4 līdz 6 gadiem notiks divas reizes nedēļā: katru pirmdienu un trešdienu no plkst. 17.00 līdz 17.50. Bērniem vecumā no 6 līdz 8 gadiem nodarbības notiks katru otrdienu un ceturtdienu no plkst. 17.00 līdz 17.50. 23. un 24. jūnijā nodarbības nenotiks.

Nodarbības cena ir 6 eiro. ArSiguldas novada iedzīvotāja ID karti tiek piešķirta 10% atlaide.

Audzēkņu skaits grupā ir līdz 20 personām. Nodarbības vadīs Sigulda Sporta centra treneres Olita Viduce un Ieva Ozoliņa. Ja nodarbībā piedalīsies līdz 10 bērniem, nodarbību vadīs viena trenere, ja virs 10 bērniem, tad abas treneres.

Uz nodarbībām obligāta iepriekšēja pieteikšanās, zvanot uz tālruņa numuru 25448860.

Vispārējās fiziskās sagatavotības nodarbību mērķis ir attīstīt spēku, izturību, lokanību un kustību koordināciju. Nodarbībām būs sporta spēļu raksturs – stafetes, rotaļas un spēles. Šīs nodarbības iemācīs bērniem strādāt komandā un sadarboties ar citiem vienaudžiem.

Galvenie uzdevumi nodarbībās būs:

  • apgūt vingrojumus galveno muskuļu grupu stiprināšanai;
  • rosināt skriet ar izvairīšanos;
  • attīstīt prasmi ievērot noteikumus;
  • attīstīt prasmi orientēties telpā vai laukumā;
  • vingrināties patstāvīgi izpildīt uzdevumus;
  • nostiprināt prasmi skaitīt;
  • nostiprināt zināšanas par krāsām.

Nodarbību laikā dalībnieki pārvietosies dažādās vidēs pēc nosacījuma: soļos, skries, rāpos, līdīs, velsies, leks un mācīsies noturēt līdzsvaru. Pārvarēs šķēršļus dažādos veidos pēc paša vai skolotāja izvirzītiem nosacījumiem bērnam piemērotā tempā. Pārvietos priekšmetus dažādos veidos – tvers, ripinās, pados, vilks, stums, metīs un spers.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi