×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-26
Allažu pamatskolas pirmsskolas grupās viesojas mobilais Zobu busiņš

Lai pievērstu bērnu un vecāku uzmanību zobu higiēnai un pareizai zobu ikdienas kopšanai, 26. maijā Allažu pamatskolas pirmsskolas izglītības grupu pagalmā ieripoja mobilais Zobārstniecības un zobu higiēnas busiņš.

Vecāki bija aicināti izmantot izdevību bērniem veikt profesionālu zobu higiēnu SIA “Ģimenes zobārstniecība” mobilajā zobārstniecības autobusā pie sertificēta zobu higiēnista.

Atbilstoši spēkā esošajiem veselības aprūpes finansēšanas noteikumiem bērniem vecumā no 2 līdz 18 gadiem zobu higiēnista apmeklējumu vienu reizi gadā apmaksā valsts.

Gaišs, moderns un mūsdienu tehnoloģijām atbilstoši aprīkotais mobilais zobu higiēnas kabinets un zobu higiēnistes A. Pelēces profesionālais darbs bērniem radīja pozitīvas emocijas un labu pieredzi. Jāatzīmē, ka daudziem bērniem tā bija pirmā iepazīšanās ar zobu higiēnista darbu, zobu higiēnas kabinetu un aprīkojumu. Tāpēc jo īpaši svarīgi, lai pirmā iegūtā pieredze un iespaidi vizītē pie zobu higiēnista bērnos radītu drošu sajūtu un pozitīvas emocijas.

Visiem bērniem zobu higiēnists veica mutes dobuma apskati, stāstīja par mutes dobuma kopšanu, bet vecākiem tiks sniegta informācija par bērna mutes dobuma stāvokli.

Allažu pamatskolas pirmsskolas izglītības grupiņas pateicas zobu higiēnistei A. Pelēcei par rūpēm, lai visiem bērniem būtu skaists smaids, stipri un veseli zobi!

Informāciju sagatavoja:
Allažu pamatskolas direktora vietniece pirmsskolas izglītībā
Jana Baranovska


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi