×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-27
Turpinās audzēkņu uzņemšana “Baltajā flīģelī” un Siguldas Sporta skolā

Mākslu skolā “Baltais flīģelis” un Siguldas Sporta skolā visu vasaru turpināsies jaunu audzēkņu uzņemšana elektroniski pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, aizpildot e-pakalpojumu “Iesniegums profesionālās ievirzes programmās”. Pieteikumu var aizpildīt skolēna māte, tēvs vai likumiskais pārstāvis.

Siguldas Sporta skolas profesionālās ievirzes sporta izglītības programmām 2021./2022. mācību gadā iespējams pieteikties līdz 25. augustam. Sākot ar 1. jūniju, pieteikumus būs iespējams iesniegt arī klātienē Siguldas Sporta skolā Gāles ielā 29, tomēr pašvaldība aicina pieteikumus iesniegt elektroniski. Iesniedzot pieteikumu, katram bērnam tiek piešķirts unikāls identifikācijas kods, kas tiks nosūtīts uz pieteicēja norādīto e-pasta adresi. Kopējais saraksts ar bērniem, kuri atbildīs noteiktajiem kritērijiem un tiks uzņemti profesionālās ievirzes programmās bez iestājpārbaudījumiem, tiks publicēts 31. augustā pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv. Vienlaicīgi uz pieteicēja e-pasta adresi tiks nosūtīta informācija par iestājpārbaudījumiem Kalnu slēpošanas nodaļā, jo šajā nodaļā audzēkņus uzņem konkursa kārtībā.

Siguldas Sporta skola piedāvā mērķtiecīgus treniņus sertificētu treneru vadībā 14 akreditētās sporta programmās 8 sporta veidos – badmintonā, basketbolā, dambretē, distanču slēpošanā, kalnu slēpošanā, orientēšanās sportā, peldēšanā un vieglatlētikā. Nodarbības notiek Siguldas Sporta centrā, Siguldas Sporta skolā, Fischer Slēpošanas centrā, Siguldas Pilsētas trasē, Allažu Sporta centrā un Siguldas 1. pamatskolas sporta kompleksā. Tiek nodrošināts transports bērnu nokļūšanai no skolām uz nodarbību vietām pēc pašvaldības apstiprināta grafika.

Papildu informācija par uzņemšanu Siguldas Sporta skolā pieejama tīmekļa vietnē www.siguldassportaskola.lv, rakstot uz e-pasta adresi sportaskola@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 22022898.

Mākslu skolā “Baltais flīģelis” elektroniskā pieteikšanās mācībām norisināsies līdz pat augustam. Veicot reģistrāciju elektroniski, katram skolēnam tiek piešķirts unikāls identifikācijas kods, kas tiks nosūtīts uz pieteicēja norādīto e-pasta adresi. Kopējais saraksts ar skolēniem, kuri atbildīs noteiktajiem kritērijiem un tiks uzņemti profesionālās ievirzes klasēs, tiks publicēts pēc iestājeksāmenu rezultātiem un nosūtīts reģistrētajā e-pasta adresē, kā arī publicēts skolas tīmekļa vietnē www.baltaisfligelis.lv. Plānots, ka iestājpārbaudījumi topošajiem audzēkņiem Mūzikas nodaļā norisināsies 23. augustā, bet Mākslas un Teātra nodaļas audzēkņiem – 24. augustā.

Mūzikas nodaļā audzēkņus uzņem vecumā no septiņiem līdz 12 gadiem un piedāvā apgūt instrumentu spēli šādā programmās: taustiņinstrumetu spēle (klavierspēle, akordeona spēle), stīgu instrumentu spēle (vijoles, čella un ģitāras spēle), pūšaminstrumentu spēle (flautas, klarnetes, saksofona, mežraga, trompetes, trombona, eifonija, tubas spēle), sitaminstrumentu spēle, kora klase, populārās un džeza mūzikas nodaļas programma “Mūsdienu ritma mūzika”. Mākslas nodaļā audzēkņus uzņem no septiņu gadu vecuma, un skolēniem septiņu gadu garumā ir iespēja apgūt vizuāli plastisko mākslu. Teātra nodaļā audzēkņus uzņem no 15 gadu vecuma; mācību ilgums ir trīs gadi, kuru laikā tiek sniegtas teorētiskas un praktiskas zināšanas aktiermeistarībā, runas un grima mākslā, skatuves kustībā, dejā, pasaules kultūras, teātra un tērpu vēsturē, mūzikas instrumenta spēlē un dziedāšanā, kā arī foto un video mākslās. Audzēkņiem tiek izkoptas savstarpējās saskarsmes un publiskās runas prasmes.

Papildu informācija par audzēkņu uzņemšanu pieejama tīmekļa vietnē www.baltaisfligelis.lv vai mākslu skolas Facebook lapā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi