×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-27
Siguldas Sporta skolas audzēkne startē Baltijas čempionātā daudzcīņās

22.–23. maijā Igaunijas pilsētā Veru notika gadskārtējais Baltijas komandu čempionāts daudzcīņās. Jau trešo gadu pēc kārtas sacensības notiek trijās vecuma grupās – U-20, U-18 un U-16 puišiem desmitcīņā un meitenēm septiņcīņā. Šajās sacensībās piedalījās Siguldas Sporta skolas audzēkne Nikola Bunde, viņas treneris – Arnolds Strenga. Ļoti sarežģītos laikapstākļos Nikola sasniedza atzīstamu rezultātu, kas ir labs atskaites punkts nākošajiem sasniegumiem.

Šāda formāta čempionātā jau trešo gadu pārliecinošu uzvaru gūst Igaunijas daudzcīņnieki, kuru racionālā un mērķtiecīgā sagatavošanās formula jau izsenis ir veiksmi nesoša. Arī šogad jaunie Igaunijas daudzcīņnieki guva pārliecinošu uzvaru kopvērtējumā (vērtēti tiek trīs labākie katrā vecuma grupā visās sešās kategorijās). Pirms tam divus gadus pēc kārtas (2017. un 2018.g.) pārāki bija jaunie latviešu daudzcīņnieki, sacenšoties gan tikai U-18 un U-20 vecuma grupās.

Kopvērtējumā 1. vietu ieguva Igaunija ar 99308 punktiem, Latvijai 2. vieta (60107 punkti), bet 3. vieta Lietuvai (23669 punkti).

Plašāka informācija par Baltijas čempionātu vieglatlētikas daudzcīņā apskatāma šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi