×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-05-31
Jaunatnes iniciatīvu projektu konkursā atbalstīti divi projekti

Siguldas novada pašvaldība izvērtējusi 3. atklātajam projektu konkursam iesūtīto Jaunatnes iniciatīvu projektu pieteikumus Eiropas Sociālā fonda projekta Nr. 8.3.4.0/16/I/001 “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” ietvaros. Konkursam projektu iesniegumus bija sagatavojušas 7 jaunatnes organizācijas, kopā saņemti 7 konkursa pieteikumi. Viena projekta apmērs ir 4600 eiro.

Projektu pieteikumu izvērtēšanas rezultātā tika atbalstīti 2 projekta iesniegumi:

  1. biedrības “Dodkepu.lv” projekts “Kamanu suņu sports kā motivātors Allažu pamatskolas audzēkņiem”, projektu pieteikumu izvērtējumā iegūstot vidēji 47 punktus no 50;
  2. biedrības “IN-LAAT” projekts “I.am.I”, iegūstot vidēji 46 punktus no 50.

Siguldas novada pašvaldība pateicas visiem projektu iesniedzējiem. Ar konkursa dalībniekiem un uzvarētājiem tuvākajā laikā par līgumu slēgšanu sazināsies projektu koordinators.

Jau ziņots, ka Jaunatnes iniciatīvu projektu konkurss tiek rīkots ar mērķi, lai veicinātu atbalsta aktivitātes jauniešu vidū arī ārpus formālās izglītības. Projekti ir vērsti uz priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas riska grupas izglītojamo motivācijas palielināšanu turpināt izglītību un viņu aktīvas līdzdalības veicināšanu ikdienas dzīvē. Jaunatnes iniciatīvu projektu konkursus rīko projektā “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” iesaistītās pašvaldības. Patlaban Izglītības kvalitātes valsts dienesta īstenotajā projektā “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” ir iesaistījušās un atbalstu saņem visas Siguldas novada izglītības iestādes – Mores pamatskola, Allažu pamatskola, Siguldas Valsts ģimnāzija, Siguldas pilsētas vidusskola, Siguldas 1. pamatskola un Laurenču sākumskola.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi