×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-06-08
Aizvadītajā mācību gadā velosipēda vadītāja apliecības ieguva 246 skolēni

Noslēdzoties mācību gadam, Siguldas novada izglītības iestādēs noslēgušās arī bezmaksas velosipēda vadītāja apmācības, kurās velosipēda vadītāja apliecības ieguva kopumā 246 skolēni no Siguldas pilsētas vidusskolas, Siguldas 1. pamatskolas, Laurenču sākumskolas, Mores un Allažu pamatskolas. Apmācībās piedalījās tie skolēni, kuri sasnieguši 10 gadu vecumu un ir tiesīgi kārtot kvalifikācijas eksāmenu.

Pašvaldības policija izsaka pateicību skolēniem, kuri ar interesi un aizrautību piedalījās apmācības, skolotājām un skolu vadībai par sadarbību un iesaistīšanos velo apmācību organizēšanā. Velo apmācības skolās Pašvaldības policija turpinās arī nākamajā mācību gadā.

Vienlaikus Pašvaldības policija atgādina, ka vēl līdz 11. jūnijam Siguldas novadā deklarētiem bērniem un jauniešiem vecumā no 10 gadiem ir iespēja pieteikties uz velosipēda vadītāja bezmaksas apmācībām. Apmācības notiks 15., 16., 17. un 18. jūnijā plkst. 9.30 tiešsaistes platformā Zoom; vienas nodarbības ilgums būs 90 minūtes. Kvalifikācijas eksāmens, ievērojot noteiktās epidemioloģiskās drošības prasības, notiks 21. jūnijā Siguldas pilsētas vidusskolā Krišjāņa Barona ielā 10, Siguldā. Velosipēda vadītāja bezmaksas kursiem var pieteikties elektroniski pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, aizpildot pieteikuma formu “Pieteikties mācībām velosipēda vadītāja apliecības iegūšanai”. Neskaidrību gadījumā par elektroniskā iesnieguma aizpildīšanu un iesniegšanu iedzīvotāji aicināti vērsties Pašvaldības policijā Ausekļa ielā 6, Siguldā.

Papildu informācija pieejama, zvanot uz tālruņa numuru 67972008 vai rakstot uz e-pasta adresi policija@sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi