×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-06-08
11. un 14. jūnijā Siguldas Sporta centrā notiks vakcinācija pret Covid-19

Siguldas Sporta centrā izveidotajā vakcinācijas centrā piektdien, 11. jūnijā, un pirmdien, 14. jūnijā, notiks vakcinācija pret Covid-19 iedzīvotājiem, kuri vēlas saņemt 1. vakcīnas devu. Iedzīvotāji aicināti pieteikties vakcinācijai tīmekļa vietnē www.manavakcina.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 8989. Īpaši aicināti pieteikties jaunieši no 12 gadiem un seniori. Vakcinācijai tiks izmantota Pfizer/BioNTech vakcīna Comirnaty.

Pašvaldība aicina atsaukties iedzīvotājus no Allažu un Mores pagasta, kuriem pašu spēkiem 11. un 14. jūnijā nav iespējas nokļūt līdz vakcinācijas centram Ata Kronvalda ielā 7A un ir nepieciešams transporta nodrošinājums. Šie iedzīvotāji aicināti sazināties ar Allažu pagasta pārvaldi (tālruņa numurs 67970260), Allažu pagasta bibliotēku (tālruņa numurs 67970289) vai Mores pagasta pārvaldi (tālruņa numurs 26415334). Siguldas novada pašvaldība 11. un 14. jūnijā nodrošinās iedzīvotāju nogādāšanu uz vakcinācijas centru un atpakaļ. Ar pagasta pārvaldes vadītājiem aicināti sazināties arī tie iedzīvotāji, kuriem nepieciešama vakcinācija mājās.

Vakcināciju Siguldas Sporta centrā veic AS “Veselības centru apvienība” medicīnas personāls pēc uzaicinājuma principa no tīmekļa vietnē www.manavakcina.lv reģistrētiem iedzīvotājiem. Tiem iedzīvotājiem, kuriem nepieciešama 2. vakcīna, vakcinācija norisināsies 11. un 18. jūnijā pēc iepriekš izveidota grafika, un tīmekļa vietnē www.manavakcina.lv reģistrētie iedzīvotāji katrs saņems individuālu uzaicinājumu uz vakcinēšanos.

Lai nodrošinātu drošu un ērtu vakcināciju, Siguldas Sporta centra telpas ir iekārtotas atbilstoši epidemioloģiskajām prasībām.

Svarīgi atcerēties, ka vakcinācija joprojām notiek arī pie ģimenes ārstiem un kolektīvu pieteikumi atbilstoši prioritātēm Siguldas slimnīcā.

Papildus tam Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija atgādina, ka ir uzsākta digitālo Covid-19 sertifikātu izmantošana, kas ir kā apliecinājums par veikto vakcināciju pret Covid-19, veiktā Covid-19 laboratoriskā testa rezultātu vai Covid-19 pārslimošanas faktu. Savus digitālos Covid-19 sertifikātus iedzīvotāji var apskatīt tīmekļa vietnē covid19sertifikats.lv. Iedzīvotājam, pieslēdzoties vietnei ar kādu no drošas piekļuves līdzekļiem, jāpieprasa nepieciešamā sertifikāta izveide. Izveidoto sertifikātu ieteicams saglabāt savā viedierīcē vai izdrukāt papīra formātā. Plašāka informācija par Covid-19 sertifikāta izveidi apskatāma šeit.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi