×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-06-09
Novada uzņēmēji 10.–13. jūnijā aicina uz “Atvērtajām dienām laukos”

No 10. līdz 13. jūnijam visā Latvijā, tostarp Siguldas novadā norisinās Latvijas apceļošanas un iepazīšanas pasākums “Atvērtās dienas laukos”, aicinot iedzīvotājus ciemoties pie Latvijas reģionu uzņēmējiem un iepazīst viņu bagātīgo piedāvājumu. Siguldas novadā pasākumā iesaistās Krimuldas muiža, kempings “Siguldas pludmale”, viesu nams “Mauriņi” un zirgu stallis “Ataugas”.

Krimuldas muižas īpašais piedāvājums būs pieejams 10. un 11. jūnijā. Plkst. 14.00 būs iespēja doties ekskursijā pa muižu un tās apkārtni, kā arī apmeklēt muižas skatu tornīti gida pavadībā. Cena –2 eiro no personas, bērniem līdz 7 gadiem bez maksas. Iepriekš jāpiesakās, zvanot uz tālruņa numuru 29111619. Savukārt muižas kafejnīcā “Milly” no plkst. 15.00 līdz 18.00 varēs baudīt īpašu pusdienu piedāvājumu. No apkārtnē ievāktajiem augiem muižas vīna darītavā tiek radīts vīns. Visās pasākuma dienās ikvienam būs iespēja iegādāties nominācijā “Labākais vīns tautas balsojumā” godalgotos ceriņu, pieneņu un vīgriežu vīnus par īpašām cenām – ar 20% atlaidi.

Kempings “Siguldas pludmale” atvērto dienu laikā piedāvā braucienu pa Gauju maršrutā Līgatne– Sigulda ar 40% atlaidi (2 personām). Maršruta garums 25 km; plānotais laiks ceļā 4–6 stundas. Izbraukšanas laiks no kempinga “Siguldas pludmale” plkst. 10.00. Interesentiem jāierodas kempingā, kur var atstāt savas automašīnas; pēc tam tiek nodrošināts pārbrauciens uz maršruta sākuma vietu “Kanoe kempingu” Līgatnē. Vēlams ērts apģērbs, līdzi savas uzkodas. Laivu braucienam iepriekš obligāti jāpiesakās, zvanot uz tālruņa numuru 29244948.

Viesu nams “Mauriņi” gaidīs ciemos gardēžus, lai iepazīstinātu ar 7 dažādiem rabarberu ievārījumu veidiem. Apmeklētājiem būs iespēja saņemt receptes rabarberu ievārījumu pagatavošanai, piedalīties to gatavošanā, kā arī saņemt izvēlēto burciņu dāvanā. Ja saimniecības apmeklējumam ir iespēja veltīt vairāk laika, viesu nams piedāvās iespēju izpeldēties baseinā vai baudīt kubla ar džakuzi burvību zem simtgadīga ozola zariem. Tāpat tiek piedāvāta nakšņošana un restorāna pakalpojumi. Viesu nams aicina pieteikties grupās no 5 līdz 15 apmeklētājiem. Ja tiks vārīts tikai ievārījums, papildus saņemot uzkodas un kafiju, tad izmaksas vienai personai ir 15 eiro; bērniem līdz 12 gadiem – bez maksas. Par pārējiem pakalpojumiem iedzīvotāji aicināti vienoties, zvanot uz tālruņa numuru 29208640.

Zirgu saimniecība “Ataugas” aicina apmeklētājus iepazīties ar saimniecībā mītošajiem dzīvniekiem, kā arī atvērto dienu laikā piedāvā izjādi ar zirgu vai poniju ar 20% atlaidi. Izjāde tiek piedāvāta tikai pa saimniecības teritoriju jeb laukumu. Apmeklējumam iepriekš jāpiesakās, zvanot uz tālruņa numuru 26349908.

“Atvērtās dienas laukos” organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra un Latvijas Lauku tūrisma asociācija “Lauku ceļotājs” ar mērķi popularizēt laukos audzētus, ražotus, gatavotus produktus un sniegtos pakalpojumus, kā arī ieinteresēt iedzīvotājus iepazīt lauku dzīvi, nobaudīt lauku labumus, atrast uzņēmumu, no kura iegādāties laukos audzētus un ražotus produktus un preces arī ikdienā, kā arī izbaudīt dažādas aktivitātes un sajūtas. Plašāka informācija par atvērtajām dienām apskatāma šeit.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi