×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-06-16
Siguldas Sporta skolu šogad absolvē 50 audzēkņi

Ievērojot valstī noteiktos epidemioloģiskās drošības noteikumus, jūnijā divās atsevišķās dienās norisinājās Siguldas Sporta skolas izlaidums, kurā apliecības par profesionālās ievirzes sporta izglītības programmu absolvēšanu saņēma kopumā 50 audzēkņi.

Lielākais absolventu skaits šogad ir Vieglatlētikas nodaļā – 20 treneru Guntas Blūmiņas un Arnolda Strengas trenētie jaunieši saņēma apliecību par 20V 813 001 programmas, bet 16 – par 30V 813 001 programmas absolvēšanu.

Apliecības par 20V 813 001 programmas apgūšanu saņēma 11 Basketbola nodaļas MT-7 grupas audzēkņi (treneri Agnija Enikova, Ēvalds Tukišs). Savukārt trīs distanču slēpotāji (treneris Raivis Zīmelis) saņēma 30V 83 001 programmas apguves apliecinošo dokumentu.

20V līmeņa apliecības jauniešiem dod tiesības turpināt mācības profesionālās ievirzes sporta programmā 30V līmenī, savukārt, saņemot augstākā līmeņa apliecību, jaunietis jau ir tiesīgs strādāt par treneri, ja pēc vispārizglītojošās skolas uzsāk mācības augstskolā sporta treneru sagatavošanas programmā.

Sveicam pedagogus, skolēnus un viņu vecākus, vēlot mērķtiecību nākamajā darba un mācību cēlienā!


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi