×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-06-18
Novadnieki iegūst godalgotas vietas badmintona sacensībās

16. jūnijā Siguldā tika noskaidroti Latvijas vīriešu un sieviešu komandu badmintona augstākās līgas čempionāta uzvarētāji. Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas komandas sacensībās izcīnīja sudraba medaļas. Sacensības norisinājās Siguldas Sporta skolā, ievērojot valstī noteiktos epidemioloģskās drošības noteikumus, un tās bija iespēja vērot tiešraidē “Sportacentrs TV”.

Rīgas Badmintona skolas komanda bija stiprākā starp sievietēm, bet Baložu badmintona kluba komanda “Ananta.lv” bija spēcīgākā vīriešu komanda. Bronzas medaļas gan sieviešu, gan vīriešu komandās izcīnīja badmintonisti no Valmieras.

Latvijas sieviešu badmintona komandu čempionāta finālspēlē Rīgas Badmintona skolas (RBS) komanda ar rezultātu 100:96 uzvarēja Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas komandu. Pirmajā setā RBS pieredzējusī spēlētāja Ieva Pope ar rezultātu 20:12 uzvarēja Liānu Lencēviču, kura vairāk specializējas dubultspēlēs. Otrā setā RBS spēlētāja Diāna Stognija ar rezultātu 20:11 uzvarēja daudzsološu Siguldas Sporta skolas juniori Annu Kupču, tādējādi pēc otrā seta izvirzot RBS komandu pārliecinošā vadībā ar rezultātu 40:23. Arī trešo setu uzvarēja RBS komanda, Kristīnei Šeferei uzveicot Jekaterinu Romanovu ar rezultātu 20:16. Abas dubultspēles uzvarēja Siguldas pāri, tomēr ar to nepietika, lai atgūtos no rezultāta 60:39 pēc trim vienspēlēm. Sākotnēji badmintonistes Anna Kupča un Liāna Lencēviča ar 32:20 uzvarēja Aiju Popi un Diānu Stogniju. Izšķirošā setā, kurā Monika Radovska un Jekaterina Romanova ar rezultātu 25:20 uzvarēja Ievu Popi un Kristīni Šeferi, Siguldas pārim izdevās izlīdzināt rezultātu, taču seta beigās veiksmīgākas bija pieredzējušās Rīgas Badmintona skolas spēlētājas, kas kopā spēlējušas arī Eiropas čempionātā un Eiropas 1. spēlēs Baku.

Vīriešu finālā spēles pirmajā sētā komandas “Ananta.lv” spēlētājs Imants Kelmers zaudēja tikai 2 punktus daudz pieredzējušajam un vairākkārtējam Latvijas čempionam Kārlim Vidasam. Nākamā setā “Ananta.lv” komandas kapteinis Viesturs Bajārs un siguldietis Teodors Kerimovs cīnījās līdzīgi ar rezultātu 20:20, tādējādi pirms trešās vienspēles Siguldas klubs vēl bija vadībā ar rezultātu 40:38. Daudzsološa bija trešā vienspēle starp “Ananta.lv” komandā spēlējošo vairākkārtējo Latvijas čempionu Niku Podosinoviku un siguldieti Artūru Akmeni. Tomēr Niks Podosinoviks ne tikai izvirzīja “Ananta.lv” komandu vadībā, uzvarot ar 22:12, bet arī iekrāja handikapu savai komandai pirms dubultspēlēm. Pirmajā dubultspēlē “Ananta.lv” pāris Viesturs Bajārs un Imants Kelmers ar 20:22 zaudēja Siguldas pārim, kurā spēlēja arī Eiropas junioru vicečempions pludmales volejbolā Ardis Daniels Bedrītis pārī ar Teodoru Kerimovu. Izšķirošajā dubultspēlē “Ananta.lv” pāris Mārtiņš Kažemaks un Niks Podosinoviks uzvarēja ar 20:17 Siguldas pāri Artūru Akmens un Kārli Vidasu– bīstami pietuvoties. Spēles noslēguma rezultāts ir 100:91 “Ananta.lv” komandas labā.

Latvijas vīriešu un sieviešu badmintona komandu čempionāta spēles notika Badminton 100 formātā, spēlējot līdz 100 punktiem, tai skaitā pirmās trīs vienspēles, līdz uzvarošā komanda iegūst 20., 40. un 60. punktu, kā arī divas dubultspēles, līdz uzvarošā komanda sasniedz 80. un 100. punktu. Gadījumā, ja rezultāts ir 99:99, tad 100. punkts ir izšķirošais.

Valsts vicečempionu titulus Siguldas komandām palīdzēja izcīnīt arī Annija Rulle–Titava un Arta Priedniece sievietēm un Didzis Gureckis, Dāvis Strazdiņš un Alens Zandovskis vīriešiem.

Organizatori izsaka pateicību Siguldas Sporta skolai par iespēju aizvadīt visas komandu spēles skolas sporta zālē.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi