×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-06-28
Siguldas Sporta centrs svētdienās turpmāk būs slēgts

Siguldas Sporta centrs no 1. jūlija svētdienās būs slēgts, taču pārējās dienās kā ierasts sportot gribētājiem pieejams mazais un lielais peldbaseins un Spēka zāle pēc iepriekšēja pieraksta, zvanot uz tālruņa numuru 25448860. Pieraksts ir iespējams ne vairāk kā 7 dienas uz priekšu un ne vēlāk kā vienu dienu pirms vēlamā apmeklējuma laika.

Darba dienās sporta centrs atvērts no plkst. 10.00 līdz 20.00, bet sestdienās – no plkst. 10.00 līdz 18.00. Sporta centra apmeklētāji aicināti rēķināties ar zināmiem ierobežojumiem.

Siguldas Sporta centrs atgādina, ka saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Siguldas Sporta centra sniegtos pakalpojumus var apmeklēt iedzīvotāji:

  • vecumā no 12 gadiem, kuriem ir Covid-19 vakcinācijas sertifikāts, kas apliecina, ka personai ir noslēgts vakcinācijas cikls;
  • vecumā no 12 gadiem, kuriem ir Covid-19 pārslimošanas sertifikāts, kas apliecina, ka persona ir pārslimojusi Covid-19 infekciju;
  • vecumā no 12 gadiem, kuriem ir pēdējo 48 stundu laikā veikts negatīvs Covid-19 tests (pieaugušajiem testēšanu bez maksas valsts nodrošinās līdz 1. augustam, bet bērniem no 12 līdz 17 gadiem līdz 1. septembrim).

Ierodoties Siguldas Sporta centrā, ir jāuzrāda QR kods un personas apliecinošs dokuments (pase vai ID karte). QR kodu iespējams lejupielādēt savā tālrunī vai izdrukāt no tīmekļa vietnes covid19sertifikats.lv.

Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem, bērni, kas jaunāki par 12 gadiem, drīkst apmeklēt mazo un lielo peldbaseinu individuāli kopā ar vismaz vienu no saviem vecākiem, kuram ir zaļais sertifikāts.

Jau ziņots, ka peldbaseinā vienlaicīgi var atrasties ne vairāk kā 11 personas, bet Spēka zālē ne vairāk kā 14 personas. Katram Sporta centra apmeklētājam atvēlēts ne vairāk kā 2 stundu apmeklējuma laiks, bet ģērbtuvēs ne vairāk kā 15 minūtes. Ierobežojumi joprojām attiecas uz Ūdens atrakciju parku un pirts zonu pie peldbaseina, un tie joprojām nav pieejami.

Pārvietojoties pa Siguldas Sporta centra telpām, apmeklētājiem sejas un deguna aizsargmaskas ir jālieto līdz pat Spēka zāles zonai vai peldbaseinam.

Apmeklētājiem, kuriem ir peldbaseina vai Spēka zāles abonements, ir iespēja tos atsākt izmantot. Savukārt tiem apmeklētājiem, kuri savus abonementus esošo ierobežojumu dēļ nevar izmantot, ir iespēja pagarināt abonementu termiņu un šobrīd iegādāties vienreizējo apmeklējumu. Iegādātie un neizmantotie grupu nodarbību abonementi joprojām paliek spēkā līdz brīdim, kad beigsies ierobežojumi un būs iespēja sportot Siguldas Sporta centra telpās. Apmeklētājiem, kuriem ir iegādātās SIA “Siguldas Sporta serviss” dāvanu kartes un termiņš beidzies periodā pēc 21.12.2020., dāvanu karte tiks pieņemta. Bet, ja apmeklētājiem esošie Sporta centra pakalpojumu ierobežojumi liedz izmantot dāvanu, būs iespēja pagarināt dāvanu kartes termiņu līdz brīdim, kad beigsies ierobežojumi.

No 1. jūlija apmaksa par āra grupu nodarbībām tiks veikta Siguldas Sporta centra kasē.

 


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi