×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-06-29
Pakalpojumu centrā, kā arī Morē un Allažos iedzīvotājiem ir iespēja saņemt Covid-19 sertifikātu

Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā, Allažu un Mores pagasta pārvaldē ir iespēja saņemt sadarbspējīgu vakcinācijas, testēšanas vai pārslimošanas sertifikātu tām personām, kurām nav iespēju autentificēties ar kādu no drošas piekļuves līdzekļiem (internetbanka, eID karte, mobile ID) tīmekļvietnē www.covid19sertifikats.lv. Tāpat klientu apkalpošanas speciālisti veic konsultācijas par sertifikāta iegūšanu elektroniski.

Lai saņemtu šo pakalpojumu, iedzīvotāji var ierasties:

► Pakalpojumu centrā darba laikā bez iepriekšēja pieraksta;
► Allažu pagasta pārvaldē pirms tam piesakoties, zvanot uz tālruņa numuru 67970260 vai rakstot uz e-pasta adresi allazi@sigulda.lv;
► Mores pagasta pārvaldē pirms tam piesakoties, zvanot uz tālruņa numuru 64147240 vai 26415334 vai rakstot uz e-pasta adresi more@sigulda.lv.

Tāpat saskaņā ar Nacionālā veselības dienesta informāciju šādu sertifikātu izdrukātā formātā ir iespēja saņemt ārstniecības iestādē, kas veica vakcināciju vai Covid-19 testu, kā arī jebkurā citā ārstniecības iestādē vai vienotajā valsts un pašvaldības klientu apkalpošanas centrā.

Atgādinām, ka tīmekļa vietnē www.covid19sertifikats.lv ir iespēja saņemt digitālo sertifikātu, kā arī to iespējams lejupielādēt savā viedtālrunī ērtākai uzrādīšanai pasākumā vai citā iestādē, kur to nepieciešams autorizēt. Nepieciešamības gadījumā Covid-19 sertifikātu bez maksas ir iespējams izdrukāt arī jebkurā Siguldas novada bibliotēkā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi