×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-07-05
Siguldā atklāj Latvijas čempionāta sezonu triālā

Sestdien, 3. jūlijā, Siguldā, Fischer Slēpošanas centrā, tika atklāta Latvijas čempionāta sezona triālā. Astoņās grupās kopā uz starta stājās vairāk nekā 86 dalībnieki, kas ir jauns Siguldas sacensību apmeklētāju rekords. Latvijas atklātajā čempionātā piedalījās Latvijas, Igaunijas, Lietuvas un Somijas sportisti. Spēcīgākās “Trial GP”, “C” un “D” klases sportistiem bija trīs reizes jāpieveic 10 posmu pārbaudījumi, kuri sastāvēja no 100% dabīgiem šķēršļiem Lorupes gravā.

Meistarīgākajā “Trial GP” grupā jau pēc pirmā no apļiem vadībā izvirzījās Kristaps Ķīlis (MT skola) ar 4 soda punktiem. Taču otrajā aplī pieļautās kļūdas bija liktenīgas, lai pazaudētu Siguldas posma uzvaru. Par sacensību uzvarētāju kļuva pagājušā gada Latvijas čempions Kristers Einass (Grobiņas MK), kurš ar 17 soda punktiem bija pārliecinoši spēcīgākais (10-5-2). Sīva cīņa izvērtās par otro vietu. Ar vienādu punktu skaitu otrajā vietā Kristaps Ķīlis (MT skola) ar 28 soda punktiem (4-15-9). Savukārt uz goda pjedestāla trešā pakāpiena šogad izdevās uzkāpt jelgavniekam Danielam Grīnfeldam (AGXtreme), arī 28 soda punkti (9-9-10).

“C” grupā šoreiz uzvaru izcīnīja mājinieks Kaspars Kuļikovs (Sigulda Trial Team) ar 19 soda punktiem (5-10-4). Otrajā vietā Igaunijas sportists Maron Mangusson (Panter Motorsport) ar 24 soda punktiem (11-6-7). Trešajā vietā jelgavnieks Artūrs Grīnfelds (AGXtreme) ar 27 soda punktiem. Šajā grupā atgriezušies tādi triāla vecmeistari, kā Renārs Agarskis, Artūrs Grīnfelds un Kaspars Kuļikovs, kuri kopīgi uzsākuši triāla gaitas 2000. gada sākumā, pārstāvot Latvijas izlasi vairākos Nāciju kausos komandām.

“D” grupā startēja 15 sportisti. Visas trīs pirmās vietas uz pjedestāla Igaunijas un Somijas sportistiem. Uzvaru izcīnīja igaunis Egert Kimmel (Panter Motorsport) ar 5 soda punktiem (2-0-3). Otrā vieta igaunim Daren Michelis (Panter Motorsport) ar 7 soda punktiem (1-0-6), kuram viena liktenīgā kļūda trešā apļa pirmajā posmā (5 soda punkti) liedza iespēju pacīnīties par uzvaru. Somijas sportistam Tomi Hämäläinen (Vammalan Moottorikerho) trešā vieta ar 10 soda punktiem (5-3-2).

“Hobby” grupā uzvaru izcīnīja Siguldas kluba debitants Māris Blumbergs (Sigulda Trial Team) ar 32 soda punktiem (22-10). Otrajā vietā arī siguldietis Edgars Vilcāns (Sigulda Trial Team) ar 35 soda punktiem (23-12). Trešajā vietā Andris Tučs (AGXtreme) ar 38 soda punktiem (22-16).

“Mini A” grupā uzvaru izcīnīja igaunis Stig Ross (Panter Motorsport) ar 13 soda punktiem (7-6). Otrajā vietā igaunis Sebastian Tuisk (Panter Motorsport) ar 22 soda punktiem (13-9). Trešajā vietā Ernests Robežnieks (AKA Team) ar 32 soda punktiem (15-17).

Sīvas cīņas izvērtās “Mini B” grupā, kur pirmās trīs vietas bija ar vienādu soda punktu skaitu 5. Uzvaru izcīnīja Georgs Fridrihsons (Sigulda Trial Team) ar 5 soda punktiem (2-0-3). Otrā vieta Hugo Poļakam (Sigulda Trial Team), arī 5 soda punkti (2-3-0). Trešā vieta Kristeram Annuškānam (Sigulda Trial Team), arī 5 soda punkti (2-2-1).

Pilni sacensību un bērnu treniņu rezultāti šeit.

Latvijas atklātā čempionāta otrais un trešais posms notiks 7.–8. augustā Grobiņā, “Viking Trial” parkā.

Čempionāts norisinājās ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.

Youtube

 


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi