×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-07-06
Sestdien darbu atsāks Siguldas Sporta centra Ūdens atrakciju parks

Sestdien, 10. jūlijā, Siguldas Sporta centrā iestāsies īsta tropiskā vasara, jo durvis apmeklētājiem atkal vērs Ūdens atrakciju parks, kur būs pieejama droša un nesteidzīga atpūta visai ģimenei. Ūdens atrakciju parkā mazākajiem apmeklētājiem pieejams īpaši silta ūdens baseins ar slidkalniņiem un ūdenskritumu, bet lielākajiem – ūdens slīdrenes vairāk nekā 40 metru garumā, ikdienas stresa nogurdinātajiem – ūdens kaskādes muskuļu saspringuma atbrīvošanai, kā arī trīs dažādas pirtis ikviena gaumei: sauna, tvaika un infrasarkanā. Tāpat apmeklētājiem pieejamas  hidromasāžas gultas un dušas, kā arī džakuzi vanna.

Sākotnēji Ūdens atrakciju parks strādās 4 dienas nedēļā no ceturtdienas līdz svētdienai, ceturtdienās un piektdienās no plkst. 12.00 līdz 20.00 un nedēļas nogales brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 18.00.

Apmeklējums pieejams tikai ar iepriekšēju rezervāciju caur mobilo lietotni Bookla. Reģistrācija tiks uzsākta trešdien, 7. jūlijā, no plkst. 10.00.

Kā jāveic rezervācija?

  1. Nepieciešama mobilā lietotne Bookla, kuru var bez maksas lejupielādēt gan Android, gan Apple telefoniem tīmekļa vietnē www.bookla.eu/lv.
  2. Lejupielādējot lietotni, nepieciešams reģistrēties, atrast Siguldas Sporta centra Ūdens atrakciju parku un izvēlēties sev piemērotāko laiku apmeklējumam.
  3. Reģistrācija un rezervācija lietotnē ir bez maksas.

Apmeklējumu būs iespēja rezervēt ik pa pilnai stundai un viena apmeklējuma laiks ir ne vairāk kā 2 stundas, ieskaitot laiku ģērbtuvēs. Ūdens atrakciju parka cenrādis ir pieejams šeit. UzrādotSiguldas novada iedzīvotāja ID karti, tiek piešķirta 10% atlaide, bet brīvdienās un svētku dienās – 20% atlaide.

Saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem Nr. 360 Ūdens atrakciju parku iekštelpās drīkst apmeklēt ikviena persona vecumā no 12 gadiem, kurai ir digitālais Covid-19 sertifikāts, bet bērni, kas jaunāki par 12 gadiem, drīkst apmeklēt Ūdens atrakciju parku kopā ar pavadošo personu, kurai arī ir digitālais Coivd-19 sertifikāts.

Digitālo Covid-19 sertifikātu var iegūt personas:

  • vecumā no 12 gadiem, kurām ir Covid-19 vakcinācijas sertifikāts, kas apliecina, ka personai ir noslēgts vakcinācijas cikls;
  • vecumā no 12 gadiem, kurām ir Covid-19 pārslimošanas sertifikāts, kas apliecina, ka persona ir pārslimojusi Covid-19 infekciju;
  • vecumā no 12 gadiem, kuriem ir pēdējo 48 stundu laikā veikts negatīvs Covid-19 tests (pieaugušajiem testēšanu bez maksas valsts nodrošinās līdz 1. augustam, bet bērniem no 12 līdz 17 gadiem līdz 1. septembrim).

Ierodoties Siguldas Sporta centrā, ir jāuzrāda QR kods un personas apliecinošs dokuments (pase vai ID karte). QR kodu iespējams lejuplādēt savā tālrunī vai izdrukāt no tīmekļa vietnes www.covid19sertifikats.lv.

Siguldas Sporta centrs informē, ka pašlaik Siguldas Sporta centra kafejnīca nedarbojas, bet būs iespēja peldlietu veikaliņā iegādāties dzeramo ūdeni pudelēs.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi