×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-07-12
Iespēja pieteikties Latvijas politiski represēto personu 22. salidojumam

Latvijas politiski represēto personu 22. salidojums notiks 7. augustā plkst. 13.00 Ikšķiles estrādē. Izbraukšana tiek organizēta no viesnīcas “Hotel Sigulda” stāvvietas Pils ielā 6 plkst. 11.00. Pieteikties braucienam iespējams, zvanot Jurim Čivčam uz tālruņa numuru 29236902.

Plānots, ka Latvijas politiski represēto personu 22. salidojums sāksies ar svinīgo daļu, kurā notiks apvienības vadības, valsts prezidenta, Ogres novada pašvaldības vadības un viesu uzrunas. Pēc svinīgās daļas turpat estrādē sāksies saviesīgā daļa. Muzicēs grupa “Opuss-C” no Jelgavas, bet salidojuma dalībniekiem būs pieejams brīvais mikrofons.

Ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus, pie ieejas estrādē būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments un Covid-19 sertifikāts, kas apliecina, ka persona ir vakcinējusies pret Covid-19, pēdējā pusgada laikā ir pārslimojusi Covid-19 vai pēdējo 48 stundu laikā ir veikusi Covid-19 testu un tā rezultāts ir negatīvs.

Atgādinām, ka Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā, Allažu un Mores pagasta pārvaldē ir iespēja saņemt sadarbspējīgu vakcinācijas, testēšanas vai pārslimošanas sertifikātu tām personām, kurām nav iespēju autentificēties ar kādu no drošas piekļuves līdzekļiem (internetbanka, eID karte, mobile ID) tīmekļvietnē www.covid19sertifikats.lv. Tāpat klientu apkalpošanas speciālisti veic konsultācijas par sertifikāta iegūšanu elektroniski.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi