×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-07-20
Krimuldas un Lēdurgas pagastā īstenos projektu jauniešiem

Biedrība “r.a. “Siltumnīca”” projekta konkursa “Atbalsts jauniešiem Covid-19 pandēmijas radīto seku mazināšanai” ietvaros Siguldas novada Krimuldas un Lēdurgas pagastā īstenos projektu “Nāc, piedalies un uzzini!”. Projektā paredzētas bezmaksas atbalsta aktivitātes, lai palīdzētu jauniešiem pārvarēt Covid-19 pandēmijas radītās sekas.

Projekta “Nāc, piedalies un uzzini!” mērķis ir atbalstīt jauniešus, atklājot viņiem iespējas, kas saistās gan ar atpūtu, gan arī darbu. Pandēmija ir ietekmējusi darba un atpūtas apstākļus, taču tā arī parāda jaunas iespējas un izaicinājumus, kurus pareizi izmantojot, jaunieši var jau tagad atklāt veidus, kā atpūsties un arī strādāt ar pilnu sparu.

Projekta mērķauditorija ir jaunieši vecumā no 13 līdz 25 gadiem. Priekšroka piedalīties projekta aktivitātēs tiks dota Siguldas novada jauniešiem, vienlaikus aicinot aktivitātēs piedalīties arī citās pašvaldībās deklarētos jauniešus.

Projektā paredzētas aktivitātes:

  • “Slikto manieru tējas dzeršanas pēcpusdiena” Lēdurgas dendroparkā 22. augustā (pieteikšanās notiek “r.a. “Siltumnīca”” Facebook lapā);
  • “Pastaiga pilnmēness naktī” Kubeseles dabas un vēstures takā;
  • trīs grupu nodarbības “Iespēju re-starts”, kurās stiprināt jauniešu prasmes, izmantojot dažādas metodes, kuras nepieciešamības gadījumā jaunieši varēs pielietot arī ikdienā;
  • divas lekcijas-semināri “Pirmie soļi darba tiesībās” – apskatāmie temati: pirmie soļi darba tiesiskajās attiecībās, nepilngadīgo darbs, nepilnais darba laiks, līgumu veidi, sociālās garantijas un attālinātais darbs.

Par pieteikšanos pārējiem pasākumiem aicinām sekot līdzi informācijai!

Projekts tiek īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2021.–2023. gadam ietvaros.


Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi