×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-07-20
Informācija par izmaiņām pēc administratīvi teritoriālās reformas

Šā gada 1. jūlijā stājās spēkā administratīvi teritoriālā reforma, kā rezultātā Siguldas novads apvienojies ar Krimuldas, Mālpils un Inčukalna novadu, izņemot Vangažu pilsētu, kas pievienota jaunizveidotajam Ropažu novadam. Šobrīd atbilstoši Administratīvo teritoriju un apdzīvoto vietu likumam ir pārejas periods, kura laikā pašvaldībā norisinās darbs pie vienotas struktūras un pārvaldības izveides. Tāpat pārejas periodā līdz jaunu novada saistošo noteikumu spēkā stāšanās dienai, bet ne ilgāk kā līdz 2022. gada 1. jūnijam ir spēkā novada veidojošo bijušo pašvaldību saistošie noteikumi.

Tas nozīmē, ka līdz brīdim, kad jaunā pašvaldības dome pieņems jaunus saistošos noteikumus attiecīgajās jomās, spēkā uz konkrēto teritoriju darbojas katra bijušā novada saistošie noteikumi un arī šajos saistošajos noteikumos paredzētie pašvaldību sniegtie pakalpojumi un atvieglojumi. Īsāks pārejas periods ir paredzēts sociālās palīdzības jomā, kur jaunus saistošos noteikumus plānots pieņemt līdz 2021. gada 1. oktobrim. Atgādinām, ka Siguldas novada pašvaldības saistošo noteikumu publicēšanas vieta ir oficiālais izdevums “Latvijas Vēstnesis”, kas pieejams arī tiešsaistē tīmekļa vietnē www.vestnesis.lv un kurā drīzumā varēs vienkopus apskatīt aktuālās saistošo noteikumu redakcijas.

Tāpat pēc reformas saglabājas visi klientu apkalpošanas centri un pakalpojumu saņemšanas vietas. Šobrīd darbu turpina arī novada veidojošo bijušo pašvaldību un to iestāžu darbinieki.

Aicinām iedzīvotājus sekot līdzi aktuālajai informācijai tīmekļa vietnē www.sigulda.lv, kā arī joprojām informācija tiek publicēta tīmekļa vietnēs www.krimulda.lv, www.incukalns.lv un www.malpils.lv. Informācija tiek publicēta arī sociālo tīklu vietnēs Facebook, Twitter un Instagram. Iedzīvotājiem ir iespēja arī pieteikties Siguldas novada pašvaldības aktuālo jaunumu saņemšanai e-pastā reizi nedēļā, kur savu e-pastu var pieteikt tīmekļa vietnē www.sigulda.lv sadaļā “Jaunumi e-pastā”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi