×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-07-21
Sigulda jūlija beigās kļūs par Baltā piknika pilsētu

Trešdien, 28. jūlijā, no plkst. 18.00 līdz 23.00 Sigulda kļūs par Baltā pop-up piknika mājvietu, un šajā vasarā viesi varēs baudīt mūziķa Jāņa Stībeļa koncertu, mielojoties ar gardām uzkodām pie baltiem galdiem. Pasākums noritēs saskaņā ar valstī noteiktajiem epidemioloģiskās drošības pasākumiem un to varēs apmeklēt gan tie, kas spēs uzrādīt Covid-19 sertifikātu, gan tie, kuri uzrādīs negatīvu Covid-19 testu.

Baltā piknika koncepts ik gadu ir nemainīgs: pasākuma dalībnieki tērpjas baltās drēbēs, līdzi ņemot uzkodas un visu nepieciešamo skaistam galda klājumam. Tādējādi tiek uzburti svētki pašiem sev un visiem kopā! Vakars tiek pavadīts īpaši pozitīvā atmosfērā, izbaudot mirkļa burvību un prieku, ko sniedz elegantas, nesteidzīgas vakariņas kopā ar seniem un jauniegūtiem draugiem.

Piknika “L’elegante Pop-Up Picnic” organizatori norāda, ka Sigulda kā piknika norises vieta izvēlēta tās īpašās auras un gleznainās dabas dēļ. Un lai gan iepriekš pasākuma norises vieta tika turēta noslēpumā, šajā gadā nolemts atklāt, ka tā ir Sigulda.

Dalība pasākumā – 40 eiro un vietu skaits ir ierobežots, tādēļ rezervācija norit tīmekļa vietnē https://popuppicnic.lv.

Svarīgi atcerēties, ka, ievērojot valstī noteiktos epidemioloģiskos ierobežojumus, pasākuma dalībniekiem būs jāuzrāda personas apliecinošu dokumentu un digitālais Covid-19 sertifikāts. Sertifikāta QR kodam ir jābūt autorizētam vietnē https://covid19sertifikats.lv/.

Pasākumā notiks fotografēšana un filmēšana un materiāli var tik izmantoti pasākuma publicitātes vajadzībām.

Baltās pop-up piknika vakariņas aizsākās 2015. gadā ar mērķi radīt īpašu notikumu, kas motivētu draugus un ģimenes locekļus satikties.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi