×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-07-29
Siguldas novadā turpinās vakcinācija pret Covid-19 Siguldas slimnīcā un Leona Paegles ielā 3

Turpinoties vakcinācijai pret Covid-19, Siguldas novadā tiks atvērts jauns vakcinācijas punkts Centrālās laboratorijas telpās Leona Paegles ielā 3, Siguldā, un darbu katru trešdienu atsāks arī Siguldas slimnīcas vakcinācijas punkts. Pieraksts uz vakcināciju, tāpat kā iepriekš, veicams tīmekļa vietnē www.manavakcina.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 8989.

Vakcinācija pirmdien, 2. augustā, no plkst. 9.00 līdz 17.00 norisināsies Leona Paegles ielā 3 un to veiks AS “Veselības centru apvienība” medicīnas personāls, kurš informē, ka vakcināciju pēc plkst. 12.00 var uzsākt arī tie, kas nav reģistrējušies iepriekšminētajā vietnē. Tomēr jāatceras, ka tādējādi var veidoties rindas, tāpēc aicinām pieteikties tīmekļa vietnē vai rēķināties ar uzgaidīšanas laiku. Šajā pašā vietā un kārtībā vakcinācija notiks arī piektdien, 6. augustā. Centrālās laboratorijas telpās tiks apkalpoti tie iedzīvotāji, kuri vakcinācijas procesu uzsāka Siguldas Sporta centrā, saņemot uzsāktā procesa otro poti. Tāpat notiks arī pirmreizējā vakcinācija pret Covid-19.

No trešdienas, 4. augusta, no plkst. 10.00 līdz 14.00 darbu pēc neliela pārtraukuma atsāks arī Siguldas slimnīcas vakcinācijas punkts, kurš atrodas administratīvajā korpusā Lakstīgalas ielā 13, 2. stāvā. Pieteikšanās vakcinācijai notiks otrdienās, zvanot uz tālruņa numuru 26540052. Turpmāk katru trešdienu šajā vakcinācijas punktā darbu veiks Siguldas slimnīcas medpersonāls.

Atgādinām, ka vakcinācija pret Covid-19 turpinās arī pie ģimenes ārstiem.

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija atgādina, ka notiek digitālo Covid-19 sertifikātu izsniegšana, kas ir kā apliecinājums par veikto vakcināciju pret Covid-19, veiktā Covid-19 laboratoriskā testa rezultātu vai Covid-19 pārslimošanas faktu. Savus digitālos Covid-19 sertifikātus iedzīvotāji var apskatīt tīmekļa vietnē www.covid19sertifikats.lv. Iedzīvotājam, pieslēdzoties vietnei ar kādu no drošas piekļuves līdzekļiem, jāpieprasa nepieciešamā sertifikāta izveide. Izveidoto sertifikātu ieteicams saglabāt savā viedierīcē vai izdrukāt papīra formātā. Nepieciešamības gadījumā Covid-19 sertifikātu bez maksas ir iespējams izdrukāt arī jebkurā Siguldas novada bibliotēkā vai Siguldas novada pagastu pārvaldēs.

Tāpat Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā, Allažu un Mores pagasta pārvaldē ir iespēja saņemt sadarbspējīgu vakcinācijas, testēšanas vai pārslimošanas sertifikātu tām personām, kurām nav iespēju autentificēties ar kādu no drošas piekļuves līdzekļiem (internetbanka, eID karte, mobile ID) tīmekļvietnē www.covid19sertifikats.lv.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi