×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-07-29
Posmā no Jūdažiem uz Mālpili un vairākos posmos Mālpils apkārtnē norisinās ceļa remontdarbi

VSIA “Latvijas Valsts ceļi” informē, ka vairākos posmos Siguldas novada Mālpils pagastā norisinās ceļa remontdarbi. Šobrīd darbi notiek uz reģionālā autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums no Jūdažiem līdz Mālpilij, uz Nākotnes ielas Mālpilī (autoceļš Mālpils–Peļņi (V59)), kā arī uz autoceļa Garkalne–Alauksts.

Uz reģionālā autoceļa Inciems–Sigulda–Ķegums (P8) posmā no Jūdažiem līdz Mālpilij (21,20.–36,00. km) notiek asfalta seguma atjaunošanas būvdarbi. To laikā plānots labot ceļa profilu un iesēdumus, ieklāt jaunu asfalta dilumkārtu. Tāpat darbu laikā izbūvēs jaunas caurtekas zem pamatceļa un nobrauktuvēs, tīrīs grāvjus un izbūvēs jaunas pieturvietu platformas.

Autovadītāji aicināti ievērot ātruma ierobežojumus – remontdarbu posmā maksimālā ātruma ierobežojums ir 70 km/h, būvdarbu zonā – 50 km/h. Ierobežojumi noteikti arī ar vadstatņiem un regulētājiem.

Nākotnes ielā Mālpils centrā (V59) atjaunos ceļa apmales, ietves, veiks brauktuves izlīdzinošo frēzēšanu, profila labošanu un ieklās asfalta dilumkārtu. Būvdarbu noslēgumā abiem ceļiem uzklās ceļa horizontālo marķējumu, uzstādīs satiksmes aprīkojumu.

Uz abiem minētajiem ceļa posmiem darbus pēc “Latvijas Valsts ceļu” pasūtījuma veic AS “A.C.B.” par līgumcenu 2 106 092 eiro (ar PVN), kas finansēts no papildu piešķirtajiem 100 miljoniem eiro no valsts budžeta. Darbus plānots pabeigt līdz šā gada oktobra beigām.

Tāpat valsts reģionālā autoceļa Garkalne–Alauksts (P3) posmā no krustojuma ar Sigulda–Allaži–Ausmas (V58) līdz grantētajam ceļa posmam (28,1.–37,63. km) notiek seguma atjaunošana. Būvdarbu posmā labos ceļa profilu, iesēdumus un ieklās jaunu asfalta dilumkārtu, kā arī atjaunos caurtekas.

Patlaban šajā ceļa posmā noteikts maksimālā ātruma ierobežojums 70 km/h. Atkarībā no veicamajiem darbiem būvdarbu zonā, satiksme tiks regulēta arī ar luksoforu un būs lokāli ceļa sašaurinājumi.

Darbus pēc “Latvijas Valsts ceļu” pasūtījuma veic SIA “Vianova” par līgumcenu 864 785,87 eiro (ar PVN), kas finansēts no papildu piešķirtajiem 100 miljoniem eiro no budžeta. Darbus plānots pabeigt līdz šā gada septembra beigām.

Atgādinām, ka ceļu remontdarbi joprojām turpinās arī Gaujas senielejā no Siguldas līdz Turaidas pilij un tālāk līdz Inciemam, kā arī ceļa posmā no Siguldas līdz Stīveriem.

Aicinām autovadītājus ievērot izvietotās ceļazīmes un noteiktos satiksmes ierobežojumus, lai jau drīzumā varētu pārvietoties pa drošiem un atjaunotiem ceļa posmiem!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi