×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-07-29
Mālpilī notiek seriāla “Bezvēsts pazudušās” otrās sezonas filmēšana

Vietējā detektīvseriāla, psiholoģiskā trillera “Bezvēsts pazudušās” komanda šā gada vasarā uzsāk otrās sezonas filmēšanu Mālpilī. Seriāla filmēšana notiek Mālpils muižā, Mālpils Kultūras centrā, kā arī vairākās citās vietās Mālpilī.

“Bezvēsts pazudušās” komanda otro seriāla sezonu sola vēl intriģējošāku nekā iepriekšējo. Tās notikumi aizvien norisināsies Latvijas mazpilsētā Mēronā, kur neilgi pēc viesnīcas atvēršanas kāds negaidīts notikums atkal sagriezīs kājām gaisā iedzīvotāju ikdienu.

Skatītāji varēs sekot jaunai izmeklēšanai un pārbaudījumiem, ar ko saskarsies seriāla varoņi, kuru vidū būs arī Jura Žagara, Kristīnes Nevarauskas, Niklāva Kurpnieka, Rēzijas Kalniņas un Andra Keiša atveidotie tēli.

Psiholoģisko trilleri “Bezvēsts pazudušās” piedāvā “Tet studio”, un jebkurā skatītājam ērtā laikā tas būs vērojams “Shortcut Films”, kur šobrīd apskatāma arī seriāla pirmā sezona.

Tās filmēšana pagājušajā vasarā norisinājās ne tikai Mālpils apkārtnē, bet arī Siguldā.

Seriāls ir rakstnieces Leldes Kovaļovas debijas romāna “Bezvēsts pazudušās” ekranizācija.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi