×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-08-02
Siguldas novadā aizvadīts pasākums “Mājas kafejnīcas”

Ar brokastu piedāvājumiem un vēlajām vakariņām apmeklētājus 1. augustā pulcēja pasākums “Mājas kafejnīcas Siguldas novadā”. Māju un uzņēmumu saimniekiem uz vienu dienu bija iespēja savu saimniecību radīt par apmeklētājiem pieejamu kafejnīcu. Kopumā pasākumā piedalījās 9 saimniecības, kuras viesmīlīgajā dienā iepazīstināja ar saviem tradicionālajiem ēdieniem un īpašajām receptēm, kā arī izklaidēja ar mākslinieciskiem priekšnesumiem. Kafejnīcu apmeklējumi notika Siguldā, Allažos, Krimuldā un Inčukalnā.

Kafejnīcu saimnieki bija parūpējusies ne vien par gardu mielastu, bet arī pasākuma noskaņas radīšanu, priecējot apmeklētājus ar ģimeņu muzikāliem priekšnesumiem, mākslas izstādēm un mājas mīluļu uzmanību. Lai iepazītu Siguldas novada tūrisma vietas un dabas objektus, kafejnīcu apmeklētāji tika aicināti apvienot viesošanos ar tūrisma apskates vietu izzināšanu.

Pasākumā piedalījās – “Prieki dabā” Nurmižos, “McZelmiņas virtuve” Krimuldā, “Zem ozoliem” Allažos, “Pilsdārzs” Inčukalnā, “RR BBQ” un “Rancho pļava” Raganā un Siguldas pilsētā – “Tie jau tikai pumpuriņi”, “Kņaza viesības”, “La Fete Picnic”. Pasākums norisinājās, pateicoties asociācijas “Lauku ceļotājs” un Latvijas Investīciju un Attīstības aģentūras iniciatīvai, kā arī vietējam novada koordinatoram – Siguldas novada Tūrisma informācijas centram.


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi