×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-08-02
Siguldā noslēdzies Eiropas U-17 reitinga turnīrs badmintonā

Dominējot Polijas jaunajiem badmintonistiem, Siguldā ir noslēdzies Eiropas U-17 reitinga turnīrs “Yonex Latvija International U-17 2021”. Polijas badmintonistu pāri izcīnīja pirmās vietas visās trijās dubultspēļu disciplīnās, savukārt vīriešu vienspēlēs pirmo vietu izcīnīja Jevgēņijs Stolovojs no Ukrainas, bet sieviešu vienspēles pirmo vietu pārliecinoši izcīnīja Gianna Stiglich no Itālijas.

Eiropas U-17 reitinga turnīrs “Yonex Latvija U-17 2021” notika Siguldas Sporta centrā no 29. līdz 31. jūlijam. Turnīrā sākotnēji tika pieteikti 100 spēlētāji no 10 valstīm, bet Covid-19 ierobežojumu dēļ turnīrā piedalījās tikai 66 spēlētāji no 9 valstīm, tai skaitā Izraēlas, Itālijas, Francijas, Vācijas, Polijas, Ukrainas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas. Turnīrā piedalījās arī 20 Latvijas spēlētāji no Liepājas, Talsiem, Valkas, Valmieras, Rīgas un Siguldas.

Šis turnīrs Latvijas spēlētājiem nebija tikpat veiksmīgs kā pērn, kad siguldiete Anna Kupča izcīnīja 1. vietu meiteņu vienspēlēs, izcīnot Latvijai pirmo titulu kādā no Eiropas U-17 reitinga badmintona turnīriem.

Vīriešu vienspēlēs uzvarēja Jevgēņijs Stolovojs no Ukrainas, finālā trijos setos (10-21, 21-13, 21-18) uzvarot Mateusz Golas no Polijas. Ukrainas spēlētājs Jevgēņijs Stolovojs varēja būt viens no tiem, kas Siguldas turnīrā izcīna divas trofejas, taču jaukto dubultspēļu finālā Ukrainas pāris Jevgēņijs Stolovojs/Jevgēņija Kantemira izšķirošā seta galotnē bija vadībā ar 17:13, taču nespēja šo pārsvaru nosargāt, pagarinājumā zaudējot ar 21:23 Polijas pārim Arkadiusz Dydynski/Julia Stankiewicz.

No Latvijas pāriem vistālāk tika pāris Arīna Babre/Anna Kupča (SBK/SSS), kas ceturtdaļfinālā zaudēja turnīra uzvarētājiem Maja Janko/Julia Stankiewicz.

Latvijā notiekošais Eiropas U-17 reitinga turnīrs ir neilgi pirms Eiropas U-17 čempionāta, kas ieplānots Slovēnijā no 3.līdz 12. septembrim, turklāt Latvijas turnīrā izcīnītie Eiropas U-17 reitinga punkti ietekmēs spēlētāju izslēgšanu Eiropas U-17 čempionātā.

Šis bija jau arī 28. Siguldas atklātais čempionāts jauniešiem badmintonā, ko veiksmīgi organizē Siguldas badmintona klubs/Siguldas Sporta skola kopā ar Siguldas novada pašvaldību.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi