×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-08-09
Siguldieši breikeru sacensībās izcīna pirmās medaļas

Aizvadītajā nedēļas nogalē Daugavpilī norisinājās Latvijas Sporta deju federācijas rīkotā Latvijas kausa breikingā 2021 2. posms “Baltic Battle Pro 2021”. Šīs bija pirmās sacensības breikeriem arī no Siguldas, un 13 jauniešu konkurencē izcīnītas jau pirmās medaļas. Sacensību dalībnieks “A-Class” jeb Artis Vanags izcīnīja 2. vietu, bet “Norbza” jeb Norberts Mauriņš ierindojās 3. vietā iesācēju klasē. Jauniešu treneris – “Ruru” jeb Eduards Ruicis.

Jaunieši no Siguldas novada breikinga prasmes apguvuši Siguldas novada Jaunrades centra interešu izglītības programmā “Mūsdienu deja – breiks”. Iespēja pievienoties breikinga dejām citiem interesentiem būs jau šomēnes, aicinām seko līdzi Siguldas novada Jaunrades centra informācijai sociālo tīklu vietnē Facebook.

Apsveicam jauniešus ar panākumiem un vēlam entuziasmu un izdošanos arī turpmāk!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi