×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2009-09-09
Aicina piedalīties piedzīvojumu dienā

26.septembrī novadniekus un citus interesentus aicina piedalīties piedzīvojumu sacensībās "Iepazīsti Siguldas novadu", izbaudot šī rudens labāko piedzīvojumu Siguldā un tās apkārtnē! Sacensības notiks velosipēdu un automašīnu disciplīnās. Sacensības sāksies Šķūņu ielā 2, (laukumā pie “Miltubodes”).

Sacensībās piedalīties var ik viens, kurš vēlās izkustēties kopā ar draugiem vai ģimeni. Velo komandās katram dalībniekam ir nepieciešams savs velosipēds, bet auto komandā - viena automašīna uz komandu. Komandā jāpiedalās trīs cilvēkiem. Komandas kapteinim jābūt vismaz 18 gadu vecam.

Katra komanda saņems Siguldas novada apvidus karti un kontrolkarti ar jautājumiem. Komandām būs jāatrod kontrolkartē norādītie punkti un objekti. Pie katra atrastā punkta komandai būs jāatbild uz kontroljautājumu un jānofotografējas. visām komandām finišā būs jāierodas līdz plkst.17.00. Rezultātu apkopošana, veiklāko un atjautīgāko godināšana notiks plkst.18.30 krodziņā “Bucefāls”.
 
Komandām nepieciešamais ekipējums:
•    Digitālā fotokamera;
•    Vads vai SD karte attēlu ievadei datorā;
•    Mobilais telefons (ar uzlādētu bateriju);
•    Pirmās palīdzības aptieciņa;
•    Automašīnas laicīgi nodrošināt ar nepieciešamo degviela;
•    Rakstāmais.
 
Vēlamais ekipējums:
•    Kompass;
•    Pārtika distances veikšanas laikam;
•    Lietus necaurlaidīgs apģērbs, vai apmetnis.
                
Komandas (velo un auto disciplīnās) iemaksā dalības maksu 10 latu apmērā. Piesakot komandu pēc 18.septembra – 12lati, bet sacensību dienā – 15lati. Ģimeņu komandu dalības maksa ir 5 lati. Piesakot komandu pēc 18. septembra - 7 lati, bet sacensību dienā - 10 lati.
 
Vairāk informācijas: www.km-sigulda.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Indra
- 2009-09-18 12:04

Izklausās interesanti :)

Pasākumi