×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-08-10
Siguldas triālistiem panākumi Grobiņā

Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās Latvijas čempionāta sacensības “Viking Trial” parkā Grobiņā, kur sestdien pulcējās 74, savukārt svētdien 70 sacensību dalībnieki. Arī šoreiz Siguldas triāla kluba sportisti godalgotas vietas ieguva vairākās grupās.  
 

Latvijas Amatieru čempionāta “C” grupā sestdien, 7. augustā, uzvaru izcīnīja Kaspars Kuļikovs no “Sigulda Trial Team” ar 23 soda punktiem (13-7-4). Savukārt svētdien, 8. augustā, sacensībās nestartēja Kaspars Kuļikovs un rezultāti bija citādāki – 1. vietā Artūrs Grīnfelds no “AGXtreme”, otrais – Rainers Pīrāgs, trešais – lietuvietis Tadas Slepavičius.
 

“D” grupā kā labākais no Siguldas novada startēja Toms Beinerts, iegūstot 6. vietu abās dienās.
 

Latvijas Amatieru čempionātā “Hobby” grupā sestdien uzvaru izcīnīja Andris Tučs, otrajā vietā – Siguldas novada sportists Ģirts Dubavs no “Sigulda Trial Team” (4 soda punkti (4-0-0)), bet trešais viņa komandas biedrs ar pieciem soda punktiem – Edgars Vilcāns. Savukārt svētdien no siguldiešiem 3. vietā ierindojās Māris Blumbergs no “Sigulda Trial Team”.
 

Latvijas Bērnu čempionātā “Mini A” grupā sestdienā 2. vietu ieguva siguldietis Dāvids Beinerts no “Sigulda Trial Team”, svētdien ierindojoties 3. vietā. Siguldietim Albertam Beinertam abas dienas 6. vieta.
 

Latvijas Bērnu čempionātā “Mini B” grupā sestdien viss pjedestāls siguldiešiem – Kristers Annuškāns 1. vietā, 2. vietā Valters Seglenieks, bet trešais – Hugo Poļaks. Svētdien Siguldas novada sportistiem no “Sigulda Trial Team” pirmās divas vietas, attiecīgi, Kristeram Annuškānam un Hugo Poļakam. Tāpat Grobiņā startēja Siguldas triāla kluba sportisti Rodrigo Annuškāns, Matīs Cunskis, Sofija Beinerte, Elizabete Kraukle, Jānis Petrovskis, Georgs Fridrihsons, Renārs Starcevs, Bruno Blumbergs un Roberts Kalniņš.
 

Latvijas Bērnu čempionātā “Mini C” grupā sestdien Mikuss Īle no “Sigulda Trial Team” ar 0 soda punktiem ierindojās 1. vietā, bet trešais – Artūrs Luriņš. Svētdien Mikuss Īle ar 0 soda punktiem – pirmais, bet Miķelis Jonins no “Sigulda Trial Team” otrais. Trešais viņa komandas biedrs Mārtiņš Dubavs. Sacensībās startēja Siguldas triāla kluba sportisti Rūdolfs Vilcāns un Haralds Zingers.
 

Latvijas Bērnu čempionātā “Mini D” grupā, kur startē paši mazākie bērni līdz 4 gadu vecumam, sestdien 1. vietu izcīnīja Reinis Naumovs no “Sigulda Trial Team”, bet trešajā vietā viņa komandas biedrs Jēkabs Petronis. Šajā klasē no Siguldas triāla kluba startēja arī Andrejs Hramenkovs, Rūdis Seglenieks, Vigo Krauklis un Mairis Starcevs.
 

Ģimenes čempionātā gan sestdien, gan svētdien 2. vietu izcīnīja Beinertu ģimene no Siguldas novada.
 

Pilni sacensību rezultāti:

Sestdiena, LČ 2.posma rezultāti;

Svētdiena, LČ 3.posma rezultāti;

Kopvērtējums pēc aizvadītiem 3 posmiem.

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi