×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-08-23
Siguldas triālistiem panākumi Igaunijas čempionātā

No 21. līdz 22. augustam Vasalemmā, Igaunijā, unikālā dolomītu karjera trasē norisinājās Igaunijas čempionāta 3. un 4. posms. Lai turpinātu cīņu par punktiem Igaunijas čempionāta kopvērtējumā, uz Vasalemmu devās pieci Siguldas triāla kluba sportisti.

“C” klasē siguldietim Kasparam Kuļikovam pirmajā dienā iegūta 1. vieta (41 soda punkti), savukārt otrajā dienā – 5. vieta (34 soda punkti), kas Igaunijas čempionāta kopvērtējumā “C” klasē pēc aizvadītiem 4 posmiem deva 1.vietu ar 68 punktiem.

Arī citi Siguldas triāla kluba sportisti startēja ar labiem rezultātiem. “Hobby” klasē sestdien startēja Māris Blumbergs, izcīnot 5. vietu (48 soda punkti). Sezonas kopvērtējumā “Hobby” klasē Mārim Blumbergam 11. vieta ar 11 punktiem. Savukārt Tomam Beinertam, kurš Vasalemmā nestartēja, sezonas kopvērtējumā “D” klasē 14. vieta ar 17 punktiem.

“F” klasē Hugo Poļakam abās dienās 1. vieta (sestdien 20 soda punkti, svētdien 5 soda punkti). Bruno Blumbergs startēja sestdien un izcīnīja 8. vietu (38 soda punkti). Sezonas kopvērtējumā “F” klasē Hugo Poļakam 6. vieta un Bruno Blumbergam 14. vieta.

“G” klasē Haraldam Zingeram abās dienās 2. vieta (sestdien 11 soda punkti, svētdien 7 soda punkti). Sezonas kopvērtējumā “G” klasē Haraldam Zingeram 5. vieta.

 “E” klasē sezonas kopvērtējumā Dāvidam Beinertam 9. vieta.

“NV” klasē sezonas kopvērtējumā Georgam Fridrihsonam 10. vieta, Hugo Poļakam 12. vieta, Sofijai Beinertei 13. vieta.

Igaunijas čempionāta rezultāti šeit.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas triāla klubs

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi