×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-08-27
Sporta skolas audzēknim sniegumi rollerslēpošanā Pasaules kausa posmos

Siguldas Sporta skolas Distanču slēpošanas nodaļas audzēknis Rainers Paeglis ir izcīnījis vietu Latvijas rollerslēpošanas izlasē un šovasar jau piedalījies vairākos Pasaules kausa posmos. Jaunā sportista treneris ir Raivis Zīmelis, kurš arī šogad turpinās darbu Siguldas Sporta skolā un būs treneris arī pašiem mazākajiem skolas audzēkņiem, kas nolēmuši trenēties distanču slēpošanā.

Jūlijā Slovākijā sprinta posmā 200 m Rainers Paeglis izcīnīja 7. vietu, slidsolī 15 km – 6. vietu, 10 km klasiskā soļa distancē – 5. vietu. Savukārt no 22. līdz 24. augustam Rainers kopā ar izlasi devās uz netālu esošo trasi Otepē, Igaunijā, lai piedalītos otrajā Pasaules kausa posmā. Sprintā un klasiskā soļa distancē šajā posmā tika izcīnīta 9. vieta, bet slidsoļa 20 km distancē vien 1,1 sekunde Raineru šķīra no 3. vietas. Uz Igaunijas posmu Raineram līdzi devās Siguldas Sporta skolas fizioterapeits Dāvis Artūrs Paeglis, lai palīdzētu sagatavoties un atjaunoties startiem.

Lai iegūtu iespēju tikt Latvijas izlasē, Rainers kopīgi ar treneri Raivi Zīmeli un vecākiem ir ieguldījis milzīgu darbu vairāku gadu garumā. Šis ir lielisks piemērs, kas jaunajai distanču slēpošanas paaudzei rāda, ka, trenējoties Siguldā, ir iespējams sasniegt pasaules sacensību un Latvijas izlases līmeni.

Nākamais Pasaules kausa posms sākas jau šo piektdien, 27. augustā, Madonā, kur sacensību formāts būs tāds pats kā iepriekšējos posmos: sprints, slidsolis un klasika.

Lepojamies ar sasniegumiem un vēlam izturību, panākumus arī turpmāk!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi