×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-08-31
Tuvojoties mācību gadam, Pašvaldības policija aicina būt piesardzīgiem

1. septembrī sāksies jaunais mācību gads un bērni un jaunieši atsāks ikdienas gaitas novada bērnudārzos un skolās. Rūpējoties par mazo novadnieku drošību, Siguldas novada Pašvaldības policija septembrī pastiprinātu uzmanību pievērsīs tam, kā Ceļu satiksmes noteikumus pie izglītības iestādēm ievēro ne tikai autobraucēji, bet arī gājēji un velobraucēji.

Pašvaldības policija aicina vecākus pārrunāt ar bērniem un jauniešiem drošības jautājumus, īpaši to, kā ir jāuzvedas uz ceļa, kā arī aicina autovadītājus būt vērīgiem un ievērot ātruma ierobežojumus, kas daudzviet pie izglītības iestādēm liedz braukt ātrāk par 30 km/h.

Gadījumos, kad bērni ir nokļuvuši nelaimē, visu diennakti ir iespējams sazināties ar Pašvaldības policiju, zvanot uz tālruņa numuru 26160288; ja ir nepieciešama ugunsdzēsēju, mediķu vai Valsts policijas palīdzība, jāzvana uz tālruņa numuru 112.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi