×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2021-09-02
Siguldas Sporta skolas Basketbola nodaļā darbu uzsāk jauns treneris

Sākoties jaunam mācību gadam, darbu Siguldas Sporta skolā uzsācis basketbola treneris Kārlis Večens. Jaunā trenera pārraudzībā būs jaunāko bērnu grupas – SSG un MT-1. Pirmais treniņš abām grupām Kārļa Večena vadībā notiks jau 2. septembrī Siguldas Sporta centra zālē.

Kārļa Večena pieredze basketbolā ir gan kā spēlētājam, gan arī trenerim. Kārlis spēlējis dažādos Latvijas Basketbola savienības 2. līgas (LBL2) klubos, kā arī apvienotās Latvijas/Igaunijas līgas klubos “Latvijas Universitāte” un BK “Liepāja”. Šobrīd Kārlis ir aktīvs BK “Jēkabpils” spēlētājs Nacionālajā līgā (LBL2). 

Trenera gaitas Kārlis sācis jau aptuveni 18 gadu vecumā, kad trenera Artūra Visocka-Rubeņa vadībā tika organizēta nometne bērniem “3 punktu nometne”. Savukārt profesionālo trenera darbu Kārlis uzsācis pirms četriem gadiem, kad kopā ar treneri Kristapu Zeidu tika vadīts Latvijas/Igaunijas līgas klubs BK “Valga/Valka”.

Turpmāk Basketbola nodaļas treneris Ēvalds Tukišs šajā mācību gadā turpinās darbu ar 2006.–2007. gadā dzimušajām (U-16) un 2005. gadā dzimušajām (U-17) zēnu komandām. Trenere Lelde Bērziņa strādās ar U-12 un U-17 meiteņu komandām, kā arī zēnu U-14 komandu, bet treneris Mareks Veics vadīs zēnu U-13, U-12 un U-11 komandas.

Sporta skola informē, ka Latvijas Jaunatnes basketbola līgas čempionāts, kurā spēlēs no U-12 līdz U-17 vecuma komandas, startēs 18. septembrī. Siguldas meitenēm šajā dienā tiks aizvadītas izbraukuma spēles pret BJBS “Rīga/Centrs TTP1”, bet puišu komandas spēlēs Rīgā, Daugavas Sporta namā, cīnoties pret BJBS “Rīga/DSN-2”.

Vienlaikus Siguldas Sporta skola aicina 2013. un 2014. gadā dzimušus zēnus un meitenes pievienoties treniņgrupām, rakstot uz e-pasta adresi sportaskola@sigulda.lv vai zvanot uz tālruņa numuru 22022898. Informācija par uzņemšanu pieejama arī Sporta skolas tīmekļa vietnē www.siguldassportaskola.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi